Νέο, παντός καιρού, devolo dLAN WiFi outdoor adapter

by George Polyzos • On 08-09-2018 • AT 2:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Η παραμονή μας καθημερινά για μεγάλο χρονικό διάστημα, στον κήπο ή τη βεράντα θα συνεχιστεί και μόλις εμφανιστούν και οι πρώτες ακόμη φθινοπωρινές βροχές.

Έξυπνες τηλεοράσεις, notebooks και smartphones έχουν την τιμητική τους εντός αλλά κυρίως εκτός σπιτιού αυτή την εποχή και «απαιτούν» γρήγορο και σταθερό ασύρματο δίκτυο. Τι γίνεται όμως όταν το σήμα δεν είναι ισχυρό, ή ο καιρός μας τα χαλάει λόγω υπερβολικής ζέστης ή ακόμη και λόγω μιας καλοκαιρινής μπόρας; Η απάντηση ακούει στο νεόκοπο devolo WiFi Outdoor Adapter παντός καιρού, που δίνει τη λύσει για όλες τις εξωτερικές μας δραστηριότητες που απαιτούν γρήγορο Internet, όπως ένα βραδινό πάρτι στον κήπο, το video streaming μιας ταινίας και το gaming.

Ο νέος devolo WiFi Outdoor Adapter είναι ιδανικός για εξωτερική χρήση, αφού δημιουργεί σε συνδυασμό με έναν devolo dLAN Adapter, ένα outdoor WiFi σημείο πρόσβασης σε οποιαδήποτε πρίζα. Ο προσαρμογέας που βασίζεται στο πρότυπο WiFi n, προστατεύεται από τη σκόνη και τη βρωμιά, καθώς και από το νερό αλλά και την έντονη βροχή (στεγανό σύμφωνα με την οδηγία IP65). Ο ανθεκτικός αυτός προσαρμογέας μπορεί να λειτουργήσει στον κήπο με έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως βροχές και ανέμους, αλλά και αρκετή ζέστη (μέχρι και 40°C) εξασφαλίζοντας τέλειο ασύρματο σήμα οποτεδήποτε και οπουδήποτε: από την αιώρα όπου χαλαρώνουμε σερφάροντας στο Internet μέχρι και στο πιο ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι στον κήπο. Το σερφάρισμα πραγματοποιείται με ταχύτητες μέχρι και 300 Mbps χωρίς καθυστερήσεις ενώ η εμβέλεια λήψης φτάνει τα 400 μέτρα.

Η εγκατάσταση και λειτουργία του devolo WiFi Outdoor Adapter είναι γρήγορη και πολύ εύκολη: Ο χρήστης συνδέει απλά τον devolo Powerline Adapter μέσω καλωδίου LAN στο router και στην πρίζα. Ο νέος WiFi Outdoor Adapter μπορεί στη συνέχεια να συνδεθεί σε οποιαδήποτε διαθέσιμη εξωτερική πρίζα (με καλώδιο μήκους 5 μέτρων) και αμέσως δημιουργείται ένα νέο WiFi hotspot στο χώρο.

Ο νέος devolo WiFi Outdoor Adapter είναι άμεσα διαθέσιμος στα καταστήματα στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 169,90 Euro και καλύπτεται από 3ετή εγγύηση κατασκευαστή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons