Νέος φωτογραφικός εκτυπωτής Epson SureColor SC-P600

by George Polyzos • On 18-09-2014 • AT 9:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

epson_sc_p600-1

Στη Photokina 2014 η Epson παρουσίασε το νέο της φωτογραφικό εκτυπωτή για εκτυπώσεις A3, SureColor SC-P600, που συνδυάζεται με το νέο μελάνι UltraChrome HD.

Ο SureColor SC-P600 θεωρείται ο κορυφαίος φωτογραφικός εκτυπωτής A3 της Epson με μικρές διαστάσεις και προσιτή τιμή που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα, υψηλή παραγωγικότητα και ανώτερη δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης. Ο SC-P600 εκμεταλλεύεται τα νέα μελάνια UltraChrome HD και Vivid Magenta της Epson για να εξασφαλίζει εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας.

Αυτό το νέο σύνολο μελανιών εννέα χρωμάτων UltraChrome HD αναπαράγει μια πολύ ευρεία γκάμα χρωμάτων και καθώς η πυκνότητα που παρέχει είναι 2,84 DMax –η υψηλότερη πυκνότητα μαύρου στην αγορά–, αποδίδει βαθύ, πλούσιο μαύρο και εξαιρετικά ομαλές τονικές διαβαθμίσεις.

Ιδανικός για ερασιτέχνες και ημιεπαγγελματίες φωτογράφους, ο SureColor SC-P600 είναι επίσης κατάλληλος για επιχειρήσεις, όπως αρχιτεκτονικά και μεσιτικά γραφεία και διαφημιστικές ή σχεδιαστικές εταιρείες, που έχουν μόνιμη ανάγκη για ποιοτικές έγχρωμες παρουσιάσεις.

Ο νέος εκτυπωτής εξασφαλίζει δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης για εκτύπωση από smartphone, tablet και υπολογιστές μέσω Wi-Fi Direct. Είναι η πρώτη φορά που υποστηρίζεται η δυνατότητα Epson Connect σε μονολειτουργικό φωτογραφικό εκτυπωτή A3+ της Epson. Παράλληλα, υποστηρίζεται και η υπηρεσία Google Cloud Print.

Ο SureColor SC-P600 έχει σχεδιαστεί για μεσαίους όγκους παραγωγής και πραγματοποιεί εκτυπώσεις μεγέθους Α3+ σε μόλις 153 δευτερόλεπτα. Περιλαμβάνει δύο διαδρομές χαρτιού χάρη στις οποίες είναι δυνατή η εκτύπωση A3+ σε μεγάλη γκάμα φωτογραφικών χαρτιών και χαρτιών fine art, καθώς και σε καμβά και μέσα μεγάλου πάχους, ενώ η δυνατότητα χρήσης ρολού χαρτιού στο μηχάνημα είναι ιδανική για την παραγωγή εντυπωσιακών πανοραμικών εικόνων.

Χάρη στην έγχρωμη οθόνη αφής 2,7 ιντσών που μόνο ο SureColor SC-P600 διαθέτει στην κατηγορία των εκτυπωτών A3+2, η ρύθμιση και η διαχείριση του εκτυπωτή γίνεται εύκολα, ακόμη και χωρίς υπολογιστή.

[Δ.Τ. Epson]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons