Νέος φακός για ποιοτικές λήψεις από τη Nikon

by Nikos Kaimakamis • On 29-07-2016 • AT 9:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Nikon_D5_AFS_105_1.4E

O νέος φακός της Nikon AF-S 105mm f/1.4E, συνδυάζει για πρώτη φορά το εστιακό βάθος των 105 χιλιοστών με την έκθεση f/1.4. 

Εκτός από το γεγονός ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που συνδυάζονται αυτά τα δύο χαρακτηριστικά σε έναν full frame φακό, η Nikon, με την παρουσίαση του εν λόγω μοντέλου γιορτάζει και την παραγωγή 100 εκατομμυρίων φακών Nikkor, σύμφωνα με το Digital Trends. Η Nikon είναι χαρούμενη που έχει κατακτήσει αυτό το ορόσημο και ο δείχνει με κάθε τρόπο.

nikon_afs_105_1-4e-720x720

Με το νέο φακό της Nikon, παράγονται εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες, ενώ η ευκολία χρήσης και ο ευέλικτος χαρακτήρας είναι δεδομένος. Τον φακό αυτό μπορούν να χρησιμοποιήσουν όχι μόνο οι επαγγελματίες, αλλά και οι ενθουσιώδεις φίλοι της ποιοτικής ερασιτεχνικής φωτογραφίας, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα για τη Nikon D810.

O νέος φακός της Nikon έχει έναν μηχανισμό ηλεκτρομαγνητικού διαφράγματος για πολύ καλή έκθεση, ακόμα και σε φωτογραφικές ριπές, ενώ ο φακός αυτός μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό εργαλείο για τους φωτογράφους γεγονότων όπως είναι οι γάμοι και οι συγκεντρώσεις πολλών προσώπων. Ο φακός θα είναι διαθέσιμος από τα τέλη Αυγούστου σε τιμές που στις ΗΠΑ αναμένεται να διαμορφωθούν στα 2.200 δολάρια, σύμφωνα με το Digital Trends.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons