Νέος εξωτερικός σκληρός δίσκος Canvio Ready από την Toshiba

by George Polyzos • On 27-08-2015 • AT 12:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Canvio_Ready_beauty_02

Η Toshiba ανακοίνωσε τον Canvio Ready, ένα νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο που προσφέρει αποθηκευτικό χώρο έως και 3 TB με εύκολο plug-and-play σχεδιασμό.

Ο Canvio Ready διατίθεται με ποικιλία χωρητικότητας, από 500 GB έως 3 TB, για να μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 856.500 ψηφιακές φωτογραφίες, 789.000 από τα αγαπημένα σας μουσικά αρχεία ή 2.460 ψηφιακές ταινίες.

Με τεχνολογία USB3.0, ο Canvio Ready προσφέρει ταχύτητες έως 5 Gbit ανά δευτερόλεπτο για γρήγορο download ή μεταφορά μεγάλων αρχείων σε μικρό χρονικό διάστημα. Είναι επίσης συμβατός με θύρες USB2.0 που υπάρχουν σε παλαιότερο hardware.

Η απλή λειτουργία plug-and-play σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα τον Canvio Ready με συσκευές Microsoft Windows, χωρίς την εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού.

Προσφέροντας αξιόπιστο και συμπαγή τρόπο για back up και αποθήκευση δεδομένων, ο Canvio Ready διαθέτει εσωτερικό αισθητήρα κραδασμών που προστατεύει τα δεδομένα σας. Ο Canvio Ready διαθέτει κομψό dot σχέδιο και είναι τόσο συμπαγής – που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα στην τσέπη ή σε σακίδιο, για να παίρνετε μαζί σας όπου κι αν πάτε αρχεία, φωτογραφίες, ταινίες και μουσική.

Ο νέος Toshiba Canvio Ready θα είναι διαθέσιμος από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons