Νέος εκπαιδευτικός κύκλος στο InnovAthens

by George Polyzos • On 09-11-2015 • AT 11:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

InnovAthens_ powered by Samsung

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στον τρίτο κύκλο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services».

Τη σχετική ανακοίνωση έκαναν το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), η Samsung Electronics Hellas, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας InnovAthens της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Πρόκειται για τον τρίτο κύκλο του προγράμματος θα διεξαχθεί την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του InnovAthens.

Το «Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services» απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους Πανεπιστημίων, Τεχνικών και Πολυτεχνικών Σχολών, που δεν απασχολούνται και θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ψηφιακό επιχειρείν.

Το πρόγραμμα, το οποίο σχεδίασε και υποστηρίζει επιστημονικά το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN / ΟΠΑ, προσφέρεται δωρεάν και στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων στη σχεδίαση νέων υπηρεσιών και επιχειρηματικής δραστηριότητας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που προσφέρονται στο χώρο του mobile.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες, διεξάγεται σε τέσσερις εβδομάδες και διαθέτει ένα προσεκτικά σχεδιασμένο μείγμα από διαλέξεις, ομαδικές εργασίες/ workshops, case studies και «ενεργό» μάθηση (action learning). Οι σπουδαστές που θα το ολοκληρώσουν με επιτυχία, θα λάβουν πιστοποιητικό σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ήδη, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των δύο πρώτων κύκλων, οι απόφοιτοι του προγράμματος αριθμούν τους 52. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως και τις 12 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.samsung.com/gr/news/local/innovation-and-design-thinking-in-mobile-applications-and-services

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons