Νέος δέκτης εικόνας-ήχου αυτοκινήτου της Sony με μεγαλύτερη οθόνη αφής 

by George Polyzos • On 08-09-2018 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Στην σειρά δεκτών εικόνας-ήχου αυτοκινήτου της Sony, έρχεται να προστεθεί ένας νέος, ο XAV-AX3005DB, και σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για απολαυστική και χωρίς στρες οδήγηση, χάρη στη μεγάλη, ευκρινή και ταχείας απόκρισης οθόνη αφής 6,95 ιντσών.

Ο δέκτης AX3005DB προσφέρει “εξυπνότερη” οδήγηση και σας βοηθά στην πλοήγηση, την επικοινωνία και την αναπαραγωγή μουσικής από το κινητό σας με φωνητικό έλεγχο. Όλα αυτά χάρη στο Apple CarPlay και το Android Auto που διευκολύνουν τη χρήση smartphone στον δρόμο.

Το Apple CarPlay είναι ο εξυπνότερος και ο ασφαλέστερος τρόπος για να χρησιμοποιείτε το iPhone στο αυτοκίνητο. Το CarPlay συνδέει με αρμονικό τρόπο τα iPhones με τη οθόνη και τα χειριστήρια του αυτοκινήτου. Μπορείτε πλέον να πραγματοποιείτε κλήσεις, να έχετε πρόσβαση στη μουσική σας, να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα, να λαμβάνετε οδηγίες για τις καλύτερες κυκλοφοριακές συνθήκες και πολλά ακόμα, όσο εσείς θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη στο δρόμο.

Το Android Auto είναι ο απλούστερος τρόπος για να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο στο αυτοκίνητό σας. Σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια και την ευκολία σας. Σε συνδυασμό με το Google Assistant στο Android Auto, θα παραμείνετε συγκεντρωμένοι, χωρίς να χάνετε την επαφή με τον κόσμο, και ψυχαγωγημένοι, αλλά πάντα με τα μάτια στραμμένα στο δρόμο και τα χέρια στο τιμόνι, χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας.

Με τον νέο δέκτη εικόνας-ήχου αυτοκινήτου AX3005DB θα μπορείτε να ακούτε πεντακάθαρα τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς για πολλά ακόμα χρόνια. Χάρη στο ενσωματωμένο ραδιόφωνο DAB/DAB+ θα είσαστε ήδη έτοιμοι για τις μελλοντικές αλλαγές στην αναμετάδοση.

Εκτός από την έξοδο ισχύος 4x55W, αυτός ο δέκτης εικόνας-ήχου θα σας ξεσηκώσει και με το κύκλωμα EXTRA BASS το οποίο υπερισχύει του θορύβου της μηχανής και αναπαράγει κρυστάλλινο ήχο σε οποιαδήποτε ένταση. Απολαύστε τον βελτιωμένο ήχο, καθώς η τεχνολογία DSO (Dynamic Stage Organizer) δημιουργεί ζωντανό ήχο, σαν να είχατε ακριβώς μπροστά σας τα ηχεία. Ο δέκτης είναι συμβατός και με αρχεία ήχου FLAC μέσω του τερματικού USB, δηλαδή αναπαράγει συμπιεσμένο ήχο χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητά του. Έχει δε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, όσον αφορά μια ενδεχόμενη επεκτασιμότητα, διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με τρεις εξόδους ενισχυτή και μπορεί να δημιουργήσει ένα πλήρες ακουστικό σύστημα συμπεριλαμβανομένων εξωτερικών ενισχυτών, subwoofers και άλλων, για αναπαραγωγή ακόμα πιο δυνατού και έντονου ήχου.

Το πίσω μέρος του σκελετού σχεδιάστηκε με διαστάσεις ενός DIN και έχει αρκετό χώρο για ένα κομψό φινίρισμα. Ο νέος σχεδιασμός για ταχεία επαναφορά από την κατάσταση αδράνειας προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη ενεργοποίηση, ώστε το σύστημα να είναι έτοιμο αμέσως μόλις ανοίγει, χωρίς να περιμένετε να εμφανιστούν οι οδηγίες ή να αρχίσει να παίζει το ραδιόφωνο. Το εργονομικό πληκτρολόγιο σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τον οδηγό, ώστε να ελαχιστοποιεί τους περισπασμούς όσο βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι.

Χρησιμοποιώντας την κάμερα οπισθοπορείας, θα παρκάρετε με άνεση, ιδίως σε μικρές και στενές θέσεις παρκαρίσματος.

Για όσους δεν χρειάζονται το Android Auto, η Sony διαθέτει το μοντέλο XAV-AX1000 με ευκρινή οθόνη αφής 6,2 ιντσών με ταχεία απόκριση και Apple CarPlay, μαζί με όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως μεγάλη ισχύ 55W x4, EXTRA BASS, DSO και σχεδιασμό για γρήγορη επαναφορά από την κατάσταση αδράνειας, για εξαιρετική ποιότητα ήχου και αναβαθμισμένη χρήση.

Τα μοντέλα XAV-AX3005DB και XAV-AX1000 θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Σεπτέμβριο 2018.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons