Νέος browser μαζί με τα Windows 10;

by Nikos Kaimakamis • On 30-12-2014 • AT 11:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

ie11

Καθώς όλοι αναμένουν το event που έχει διοργανώσει η Microsoft, όπου θα αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για τα Windows 10, φήμες κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός νέου browser.

Μπορεί να γίνεται λόγος για έναν νέο browser, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα ξεχάσουμε τον Internet Explorer 11, ο οποίος θα βρίσκεται εγκατεστημένος στο νέο λειτουργικό σύστημα, ο οποίος μάλιστα θα έχει τον ρόλο του προγράμματος ασφαλείας για τη σύνδεση στο Internet των χρηστών. Σύμφωνα με το ZDNet, η Microsoft θέλει να σχεδιάσει εκ νέου τον τρόπο προσέγγισης των ιστοσελίδων, αλλά δεν θέλει να το κάνει αυτό με τον Internet Explorer.

Αντίθετα, ασχολείται με το project το οποίο έχει την κωδική ονομασία Spartan και δεν αφορά στη νεότερη έκδοση του browser της που τη συνοδεύει σε όλες τις μέχρι σήμερα εκδόσεις των Windows. Όπως είναι φυσικό, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς ετοιμάζει η Microsoft, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι όποιες ανακοινώσεις γίνουν αυτές θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του event στις 21 Ιανουαρίου.

Οι ημέρες πλησιάζουν και όσο γίνεται αυτό θα κορυφώνεται τόσο η φημολογία όσο και το ενδιαφέρον για το επονομαζόμενο και ως next chapter της Microsoft αναφορικά με τα Windows 10.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons