Νέος ασύρματος φορτιστής από την LG Electronics

by Nikos Kaimakamis • On 24-04-2016 • AT 9:41 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG innotek

H LG παρουσίασε έναν ασύρματο φορτιστή στην οικογένεια Innotek που υπόσχεται πιο εύκολη λειτουργία και ταχεία φόρτιση. 

Ο ασύρματος φορτιστής της LG έχει συνολική ισχύ 15 Watt, με ικανότητα φόρτισης του 50% μίας μπαταρίας σε περίπου 30 λεπτά. H LG δεν έχει δώσει αναλυτικά στοιχεία για την τιμή στην οποία θα κυκλοφορήσει ο ασύρματος φορτιστής της οικογένειας Innotek, ενώ η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει φέτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η LG έχει έρθει σε συνεργασία με άλλους κατασκευαστές smartphones με σκοπό της να προωθήσει την ασύρματη φόρτιση των συσκευών, ήδη από το 2012 και τώρα είναι έτοιμη να λανσάρει σχετικά προϊόντα, όπως είναι ο φορτιστής LG Innotek.

Επιπρόσθετα, η LG δείχνει να ενδιαφέρεται και για άλλες χρήσεις της τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης, πέρα από την εγκατάσταση ειδικών συσκευών στο σπίτι. Έτσι, η LG θέλει να φέρει την τεχνολογία αυτή και στο αυτοκίνητο, ερχόμενη σε συζητήσεις με πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες, ενώ ήδη αρκετές από αυτές έχουν τοποθετήσει ανάλογα συστήματα σε κάποια από τα μοντέλα τους.

Σε κάθε περίπτωση, η LG θέλει να έχει μία θέση στο τρένο της εξέλιξης της φόρτισης των συσκευών, με την ασύρματη φόρτιση να αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις για την εδραίωση του Internet of Things.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons