Νέοι βίντεο-προβολείς με φωτεινότερα χρώματα από την Epson

by George Polyzos • On 19-11-2014 • AT 11:56 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

ehotw6600w_01

Η Epson, παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις προβολής που προσφέρουν για κάθε περιβάλλον οι κορυφαίας ποιότητας σειρές βίντεο-προβολέων που διαθέτει.

Με την 3LCD τεχνολογία προβολής, οι βίντεο-προβολείς της Epson αποδίδουν ομοιόμορφα τον λευκό και έγχρωμο φωτισμό, με πλούσια, έως και τρεις φορές πιο φωτεινά χρώματα, όπως αποδεικνύεται και από το βιομηχανικό πρότυπο μέτρησης της απόδοσης έγχρωμου φωτισμού (CLO), που ποσοτικοποιεί τη φωτεινότητα των αποδόσεων κόκκινου, πράσινου και μπλε χρώματος, όλων των ψηφιακών προβολέων.

Η Epson έδειξε στην πράξη την υπεροχή των βίντεο-προβολέων της, έναντι ανταγωνιστικών βίντεο-προβολέων με τεχνολογία DLP μονού chip, με βάση την απόδοση της φωτεινότητας των χρωμάτων και κατά συνέπεια την ρεαλιστική απόδοση των εικόνων.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Epson, στο Χαλάνδρι, για τους εκπροσώπους του Τύπου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με την εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού (CLO) που αποδίδουν οι βίντεο-προβολείς της Epson, για τα τεχνικά προτερήματα και τους λόγους υπεροχής των βιντεοπροβολέων Epson, έναντι των βίντεο-προβολέων DLP μονού chip.

Παράλληλα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν την σημασία που δίνει η Epson στην ορθή και ρεαλιστική απόδοση των χρωμάτων, αλλά και τη δυσκολία που αυτό ενέχει μέσω της διαδραστικής εφαρμογής Epson «Color Challenge Game» με βάση τους κανόνες της θεωρίας των χρωμάτων.

Έμφαση δόθηκε στους τρείς βασικούς τομείς δραστηριοποίησης της Epson, που αφορούν  τους ιδανικούς για εκπαίδευση βίντεο-προβολείς, όπως ο EB-595Wi, τους ιδανικούς βίντεο-προβολείς εγκατάστασης, όπως ο EB-Z11000, που έχει σχεδιαστεί για την εξυπηρέτηση των αναγκών επιχειρήσεων για μόνιμη εγκατάσταση σε μεγάλους χώρους, για την ψηφιακή σήμανση, και για την αγορά της ενοικίασης, αλλά και τους ιδανικούς για οικιακή διασκέδαση και παιχνίδια βίντεο-προβολείς, όπως ο νέος Full HD EH-TW6600W, με δυνατότητα προβολής ρεαλιστικών εικόνων σε 2D και 3D.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε ο διαδραστικός βίντεο-προβολέας εξαιρετικά μικρής απόστασης EB-595Wi που ενδείκνυται για εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, καθώς προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο διαδραστικότητας συνδυάζοντας τη λειτουργία αφής, με τη δυνατότητα χρήσης διπλών μαρκαδόρων, ενώ εγκαθίσταται με ιδιαίτερη ευκολία, όπως όλοι οι βίντεο-προβολείς της Epson, για την εύκολη εισαγωγή τους σε ποικίλα περιβάλλοντα.

[Δ.Τ. Epson]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons