Νέοι OfficeJet Pro από την HP για επαγγελματικές εκτυπώσεις

by George Polyzos • On 30-07-2016 • AT 9:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

HP_M477_Lifestyle

Οι νέοι εκτυπωτές OfficeJet Pro, της HP παράγουν οικονομικές, επαγγελματικές έγχρωμες εκτυπώσεις και χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους απόδοση, ενώ είναι ιδανικοί για τις μικρές επιχειρήσεις.

Η σειρά εκτυπωτών HP OfficeJet Pro 8000 διαθέτει σχεδιασμό HP Print Forward που βοηθάει τους χρήστες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου, που είναι ζητούμενο σε μικρότερους επαγγελματικούς χώρους όπως ένα μεσιτικό γραφείο. Η σειρά διαθέτει ακόμα βελτιωμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης και ασφάλειας, όπως το mobile printing.

Η σειρά εκτυπωτών OfficeJet περιλαμβάνει:
• Τον HP OfficeJet Pro 8210, ο οποίος προσφέρει εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας εκτυπώσεις και κατά 50% χαμηλότερα κόστη εκτύπωσης από τους laser εκτυπωτές. Οι εκτυπωτές HP OfficeJet Pro 8720/8725/8730 All-in-One διαθέτουν τον σχεδιασμό HP Print Forward, δίνουν την δυνατότητα για εξαιρετική παραγωγικότητα στο γραφείο, με υψηλές ταχύτητες για εκτυπώσεις διπλής όψης, και σάρωση χαρτιού με την ακρίβεια laser, και ταυτόχρονα βοηθούν στην εξοικονόμηση χώρου που είναι ζητούμενο σε μικρότερους επαγγελματικούς χώρους, όπως για παράδειγμα ένα μεσιτικό γραφείο.
• Τους εκτυπωτές HP Officejet Pro 8730 All-in-One και HP Officejet Pro 8210 που περιλαμβάνουν λειτουργίες αυξημένης διαχειρισιμότητας και χαρακτηριστικά ασφαλείας (πχ PCL5 και PCL6) .Η σειρά OfficeJet Pro 8700 και ο OfficeJet Pro 8210 είναι διαθέσιμα στην αγορά.
• Για μικρό όγκο εκτυπώσεων, μέχρι 800 σελίδες/ μήνα, οι εκτυπωτές HP OfficeJet Pro 6960/6970 All-in-One δίνουν την δυνατότητα εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας στο μισό κόστος από έναν laser εκτυπωτή. Η σειρά OfficeJet Pro 6900 είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons