Νέοι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι Toshiba Canvio Premium

by George Polyzos • On 15-03-2016 • AT 12:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Toshiba_Canvio_Premium_family_lifestyle_01 10.03.16

Η Toshiba Europe ανακοίνωσε το φορητό σκληρό δίσκο Canvio Premium, που επιτρέπει την αποθήκευση αρχείων κάθε μορφής εύκολα, με άνεση και ασφάλεια.

Με αδαμάντινες γωνίες κοπής, ο κομψός αλουμινένιος Canvio Premium είναι απλός και ποιοτικός, συμπληρώνοντας ιδανικά high-end notebooks και περιλαμβάνοντας τροφοδοτικό USB Type-CTM για να συνδέεστε με άλλες συσκευές.

Είναι ικανός να φιλοξενήσει ακόμη και μεγάλες ψηφιακές βιβλιοθήκες με χωρητικότητα έως 3TB. Με μέγεθος τσέπης και ευκολία στη μετακίνηση χάρις ένα μαλακό τσαντάκι που περιλαμβάνεται, συνδυάζει τη χρηστικότητα με ταχύτατη θύρα USB 3.0, για χρήση στο σπίτι, στη δουλειά ή εν κινήσει.

Το λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης για επιπλέον άνεση, σημαίνει ότι δε χρειάζεται να μεταφέρετε μαζί σας τον Canvio Premium για να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας. Μπορείτε να αφήσετε τον Canvio Premium στο σπίτι σας, συνδεδεμένο στο PC σας και ακόμη να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία, τις φωτογραφίες, τη μουσική και τις ταινίες σας σε οποιονδήποτε υπολογιστή, smartphone ή tablet.

Toshiba_Canvio_Premium_family_02

Επιπλέον, ο εξωτερικός σκληρός δίσκος περιλαμβάνει 10GB δωρεάν cloud storage για να έχετε πάντα διαθέσιμα αντίγραφα σημαντικών αρχείων, καθιστώντας δύσκολο να ξεχάσετε κάποιο έγγραφο.

Ακόμη μπορείτε να κλειδώσετε τη συσκευή σας με ένα μοναδικό κωδικό πρόσβασης και να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για να την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση άλλων χρηστών στα σημαντικά δεδομένα του σκληρού δίσκου σας. Για την προστασία των αρχείων σας, το backup software που περιλαμβάνεται, επιτρέπει το αυτόματο backup κάθε ώρα και στιγμή, ακόμη κι αν ξεχάσετε να σώσετε τα αρχεία σας.

Ο Canvio Premium διατίθεται επίσης σε μοντέλο έτοιμο για χρήση σε Mac, τον Canvio Premium for Mac, που έχει ήδη διαμορφωθεί με HFS+ για καθημερινή σύνδεση με συσκευές Mac, καθιστώντας εφικτή τη μεταφορά από Mac χωρίς να χρειάζεται reformat.

Οι συσκευές διατίθενται σε σκούρο γκρι μεταλλικό και ασημί μεταλλικό, με χωρητικότητες 1 TB, 2 TB και 3 TB ενώ θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τα μέσα Απριλίου.

[Δ.Τ. Toshiba]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons