Νέοι επεξεργαστές Intel Core στην premium σειρά Z της Toshiba

by George Polyzos • On 14-01-2016 • AT 1:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Toshiba_Tecra_Z40-C_beauty_01_Win10

Η Toshiba ανακοίνωσε την αναβάθμιση των premium φορητών υπολογιστών σειράς Z με νέους επεξεργαστές Intel Core 6ης γενιάς, που αποκτούν βελτιωμένες επιδόσεις και ενίσχυση της αυτονομίας.

Αποτελούμενη από τον 12,1 ιντσών Portégé Z20t-C, τον 13,3 ιντσών Portégé Z30-C, τον 14 ιντσών Tecra Z40-C και τον 15,6 ιντσών Tecra Z50-C, η σειρά Z είναι μια επιλογή premium φορητών υπολογιστών για business χρήση διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη που καλύπτουν το στυλ κάθε εργαζόμενου ανεξάρτητα από τις ανάγκες του.

Όλα τα παραδοσιακά clamshell μοντέλα της σειράς Z προσφέρουν κοινό docking, κοινό software image και κοινούς AC adapters για ευκολότερη διαχείριση εντός μιας επιχείρησης.

Με την προσθήκη επεξεργαστών Intel Core 6ης γενιάς, όλα τα νέα μοντέλα της σειράς Z προσφέρουν ενισχυμένες επιδόσεις με τα χαμηλότερα επίπεδα τροφοδοσίας. Η ενσωμάτωση των συγκεκριμένων επεξεργαστών βοηθάει επίσης στη βέλτιστη χρήση των Windows 10, που μαζί με τα Windows 7 περιλαμβάνονται στη σειρά Z.

Ο πολύπλευρος Portégé Z20t-C με επεξεργαστές Intel Core M 6ης γενιάς επωφελείται επίσης από τη νέα θύρα USB 3.1 Type-C Gen 1 για ευκολότερη χρήση, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε διάταξη.

Στοιχείο που αναδεικνύει την ευελιξία και τα πλεονεκτήματα του Portégé Z20t-C για εταιρικούς πελάτες είτε χρησιμοποιείται σαν πανίσχυρο Ultrabook ή tablet PC. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Portégé Z20t είναι πλέον σχεδόν 19 ώρες επιτρέποντας στους επαγγελματίες να εργαστούν για δύο εργάσιμες μέρες χωρίς να φορτίσουν τη συσκευή.

Toshiba_Portege_Z20t-C_beauty_01

Ο Portégé Z30-C είναι ιδανικός για στελέχη που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση και in-demand executives που ταξιδεύουν συχνά για συναντήσεις, δίνοντάς τους την ευελιξία των σχεδόν 16 ωρών διάρκειας μπαταρίας για φορητή εργασία.

Ο Tecra Z40-C έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει άριστη ισορροπία μεταξύ φορητότητας και παραγωγικότητας. Με μεγαλύτερη οθόνη, που διατίθεται με ανάλυση Full HD, η οποία ενισχύει την παραγωγικότητα χωρίς να συμβιβάζεται σε φορητότητα, η νέα διάρκεια ζωής του Tecra Z40-C έως 15 ώρες βελτιώνει την ικανότητα εργασίας ακόμη περισσότερο.

Σχεδιασμένος να εργάζεται από task σε task, με ιδανικά μεγάλη οθόνη για έγγραφα και φύλλα εργασίας, ο νέος Tecra Z50-C εστιάζει στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Ο Tecra Z50-C διαθέτει 4 θύρες x USB 3.0 και ενσωματωμένο προαιρετικό optical disk drive. Οι δυνατότητες Dual pointing και το οπίσθια φωτιζόμενο πληκτρολόγιο ενισχύουν την παραγωγικότητα στο γραφείο- ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα όπως meeting room για παρουσιάσεις.

Οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των Portégé Z20t-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C, και Tecra Z50-C θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη το α’ τρίμηνο του 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons