Νέοι εκτυπωτές Xerox για το σύγχρονο γραφείο

by George Polyzos • On 22-12-2014 • AT 9:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

?????????????????

Η Xerox ανακοίνωσε πέντε νέους εκτυπωτές που προσφέρουν μέγιστη παραγωγικότητα και οικονομία ενώ μεταξύ άλλων παρέχουν και ασύρματη εκτύπωση από κάθε είδους συσκευή.

Καθώς οι ρυθμοί εργασίας συνεχίζουν να επιταχύνουν, οι χρήστες έχουν ανάγκη από εργαλεία που μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα, κρατώντας τα κόστη χαμηλά. Η Xerox απαντάει δυναμικά στην ανάγκη αυτή, παρουσιάζοντας πέντε νέα προϊόντα γραφείου: Xerox Phaser 3260, Xerox WorkCentre 3225, Xerox WorkCentre 4265, Xerox ColorQube 8580 και Xerox ColorQube 8880.

Αποδοτική εμπειρία χρήσης με μία συσκευή Όλα – σε – Ένα

Ειδικά σχεδιασμένοι για χρήση από έναν χρήστη ή μικρές ομάδες, ο ασπρόμαυρος A4 εκτυπωτής Phaser 3260 και ο WorkCentre 3225 έχουν ενσωματωμένη τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, καθώς και την τεχνολογία Apple AirPrint. Το Wi-Fi, που ενεργοποιείται αυτόματα, επιτρέπει την εκτύπωση από κινητά τηλέφωνα, tablets και laptops χωρίς να είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός ασύρματου δικτύου. Παράλληλα, οι νέες δυνατότητες σάρωσης και αποστολής email επιτρέπουν στους χρήστες την εύκολη μετατροπή των εντύπων σε ηλεκτρονικά αρχεία και την αποστολή τους στους παραλήπτες.

Xerox-Phaser-3260

Με έμφαση στην ταχύτητα και την ποιότητα, οι νέες συσκευές τυπώνουν μέχρι και 28 σελίδες το λεπτό με την πρώτη σελίδα να εκτυπώνεται μέσα σε 8,5 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, επιτυγχάνουν υψηλή ποιότητα εικόνας με 4800 x 600 dpi, η οποία χαρακτηρίζεται από τη συνεπή απόδοση της εικόνας στο χαρτί, την καθαρή αποτύπωση του κειμένου και την άριστη απεικόνιση των γραφικών.

Το WorkCentre 3225, επίσης, παρέχει μία αξιόπιστη επιλογή για ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες εκτύπωσης, σάρωσης και αποστολής fax.

Xerox WC3225DNI

Το μικρό μέγεθος και των δύο συσκευών, καθώς και η δυνατότητα ενσωματωμένου Wi-Fi είναι ακόμα δύο στοιχεία που καθιστούν τις συσκευές αυτές ευέλικτες για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Σημαντικό χαρακτηριστικό στα δύο μηχανήματα αποτελούν τα χωριστά αναλώσιμα (Γραφίτης & Τύμπανο) με τα οποία επιτυγχάνεται χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

Υψηλή λειτουργικότητα για την επιχείρηση

Το WorkCentre 4265 πληροί τις προδιαγραφές για την υποστήριξη ενός περιβάλλοντος γραφείου με μεγάλο όγκο εργασίας. Διαθέτοντας οθόνη αφής 7 ιντσών που επιτρέπει τη διαδραστικότητα με τον χρήστη, η συγκεκριμένη, υψηλής τεχνολογίας, ασπρόμαυρη συσκευή παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης σελίδων Α4, ενώ προσφέρει και εύκολες στη χρήση λειτουργίες αντιγραφής, εκτύπωσης, σάρωσης, αποστολής email και fax. Η συσκευή είναι συμβατή με τη νέα γενιά Υπηρεσιών Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης (Managed Print Services) της Xerox με αποτέλεσμα να βοηθά τις επιχειρήσεις στην καλύτερη διαχείριση του όγκου πληροφοριών τους.

Έγχρωμη εκτύπωση, χωρίς προβλήματα, με εξοικονόμηση πόρων

????????????????????

Οι δύο νέοι έγχρωμοι εκτυπωτές Xerox ColorQube desktop A4 προσφέρουν παραγωγικές λύσεις εκτύπωσης με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Ο Xerox ColorQube 8580 έχει σχεδιαστεί για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις με τις βασικές ανάγκες εκτύπωσης. Ο Xerox ColorQube 8880 αποτελεί μία οικονομικά συμφέρουσα λύση για τις όλες τις επιχειρήσεις με αυξημένες ανάγκες έγχρωμων εκτυπώσεων.

[Δ.Τ. Xerox]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons