Νέοι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι Toshiba Canvio

by George Polyzos • On 18-03-2015 • AT 10:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Canvio_Connect_II_family_image_01

Ο Τομέας Περιφερειακών Συσκευών της Toshiba Europe ανακοίνωσε το λανσάρισμα της ανανεωμένης σειράς εξωτερικών δίσκων Canvio η οποία περιλαμβάνει πλέον μοντέλα αυξημένης χωρητικότητας.

Πιο αναλυτικά, η εταιρία προσφέρει χωρητικότητα 3 TB στις σειρές φορητών σκληρών δίσκων Canvio Basics και Canvio Connect II 2.5 ιντσών, καθώς επίσης και έκδοση 6 TB στη σειρά εξωτερικών σκληρών δίσκων Canvio Desk 3,5 ιντσών.

Με τους φορητούς σκληρούς δίσκους Canvio Basics 3 TB οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν έως 856.500 ψηφιακές φωτογραφίες, 789.000 σε αρχεία ψηφιακής μουσικής ή 2.460 ψηφιακές ταινίες με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η αποθηκευτική λύση τσέπης διαθέτει εσωτερικό αισθητήρα κραδασμών και τεχνολογία ramp loading, προσφέροντας επιπλέον εγγυήσεις ότι όλα τα έγγραφα και το ψηφιακό περιεχόμενο είναι ασφαλή. Η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση με Microsoft Windows, χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση λογισμικού και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τυπικές συνδέσεις σε παλιότερο hardware.

Canvio_Basics_3TB_2TB_04

Επιπλέον, εκτός από τις προαναφερθείσες λειτουργίες, ο Canvio Connect II επιτρέπει την πρόσβαση εξ’ αποστάσεως στο σκληρό δίσκο από το PC, tablet ή smartphone. Διαθέτει προ-εγκατεστημένο remote access λογισμικό, backup λογισμικό κι έναν NTFS driver και διατίθεται σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων. Ο Canvio Connect II διατίθεται επίσης με 10 GB δωρεάν cloud storage.

Ο Canvio Desk εξωτερικός σκληρός δίσκος 3,5 ιντσών προσφέρει έως 6 TB αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει θύρα επικοινωνίας USB 3.0 και προ-εγκαταεστημένο NTI Backup Now EZ λογισμικό για τη διαδικασία του backup.

Οι Canvio Basics και Canvio Connect II εξωτερικοί σκληροί δίσκοι θα είναι διαθέσιμοι τον Απρίλιο και θα περιλαμβάνουν στο εξής και έκδοση 3 TB, ενώ από το Μάιο ο Canvio DESKtop σκληρός δίσκος θα διατίθεται και σε μοντέλο 6 TΒ.

[Δ.Τ. Toshiba]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons