Νέοι drivers για Windows 10 από AMD και NVIDIA

by Nikos Kaimakamis • On 31-07-2015 • AT 12:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

amd nvidia

H AMD και η NVIDIA ανακοίνωσαν ότι έχουν έτοιμους τους νέους drivers για το hardware που κατασκευάζουν, έτσι ώστε όλα να λειτουργούν σωστά στην Windows 10 εποχή. 

Η AMD ανανεώνει τους Catalyst drivers για τις κάρτες γραφικών της με την αφορμή της έναρξης διάθεσης του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Το Catalyst Display Driver 15.20.1062.1002 είναι εκείνο το οποίο αφορά στα Windows 10 με πλήρη υποστήριξη σε WDDM 2.0 και DirectX 12.

Η ανανεωμένη υποστήριξη ισχύει για όλα τα Radeon HD 7000 GPUs, καθώς και τα A-Series APUs. To ανανεωμένο driver διορθώνει αρκετά ζητήματα και bugs που είχαν προκύψει σε διάφορους τίτλους γνωστών games, σύμφωνα με το Toms Hardware.

H NVIDIA από την μεριά της, ανακοίνωσε και εκείνη το δικό της ανανεωμένο WHQL driver για τα Windows 10 και συγκεκριμένα το GeForce Driver 353.62, το οποίο αφορά σε όλες τις κάρτες γραφικών από την σειρά NVIDIA 400 μέχρι και την NVIDIA 900 series.

Σύμφωνα με την εταιρεία, δεν υπάρχει WDDM 2.0 υποστήριξη σε όλα τα GPUs, καθώς κάποια μοντέλα τρέχουν το WDDM 1.3 και αυτά εκτιμάται ότι θα αναβαθμιστούν αργότερα. Σύμφωνα με την αναλυτική ανακοίνωση της NVIDIA δεν είναι στην παρούσα φάση εφικτή η χρήση μία Fermi GPU, μαζί με μία Kepler ή Maxwell GPU, στο ίδιο υπολογιστικό σύστημα. Αυτό αφορά σε όσους χρησιμοποιούν μια παλαιότερη κάρτα γραφικών σε έναν υπολογιστή για τις εξτρά οθόνες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons