Νέο WordPress plugin του Facebook

by Nikos Kaimakamis • On 08-03-2016 • AT 2:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

wordpress facebook instant articles

To Facebook δημιούργησε ένα νέο plugin για το WordPress με σκοπό να προσεγγίσει ένα κοινό που αντιστοιχεί σε πλήθος το 25% του Παγκόσμιου Ιστού. 

To πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη, το Facebook, ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της υπηρεσίας Instant Articles σε παγκόσμιο επίπεδο και τώρα δίνεται ένα ακόμα εργαλείο διευκόλυνσης συγγραφής άρθρων και ειδήσεων μέσα από το plugin για μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες blogging στο Internet.

O σκοπός του Facebook φαίνεται πως είναι να άρει τους όποιους δισταγμούς έχουν οι παραγωγοί ειδήσεων και περιεχομένου στον Παγκόσμιο Ιστό στο να χρησιμοποιήσουν από εδώ και εμπρός τα Instant Articles προκειμένου να δημοσιεύουν εκεί ειδήσεις, άρθρα και σχόλια.

Στο επίσημο blog του, το Facebook έδειξε και κάποια παραδείγματα του πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το WordPress plugin προκειμένου να ανέβει μία πληροφορία ή ένα post. Εννοείται ότι το Facebook περιμένει την ανατροφοδότηση από τους παραγωγούς περιεχομένου, έτσι ώστε να εντοπίσει πιθανά προβλήματα που μπορούν να προκύψουν στην χρήση της υπηρεσίας Instant Articles σε πραγματικές συνθήκες.

Η υπηρεσία Instant Articles παρουσιάστηκε πέρυσι σε δοκιμαστικό στάδιο με μερικούς μόνο παραγωγούς περιεχομένου, ενώ από τις 12 Απριλίου 2016 και έπειτα, η υπηρεσία αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons