Νέο Windows 10 Mobile Preview παρουσιάζει η Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 13-07-2015 • AT 12:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

windows 10 mobile

Ένα νέο preview για τα Windows 10 Mobile παρουσίασε η Microsoft, σε beta μορφή, το οποίο είναι το Build 10166 για όλους τους εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα Windows Insider. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft η νέα έκδοση Windows 10 Mobile είναι πιο σταθερή, περιλαμβάνει αρκετές μικρές αλλαγές και ανανεωμένα χαρακτηριστικά. Δεν υπάρχουν βασικές αλλαγές στον κεντρικό κώδικα του λειτουργικού συστήματος, παρά μόνο βελτιώσεις και διορθώσεις σε όσα είχαν εντοπιστεί από τα προηγούμενα Builds.

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε ολοένα και πιο κοντά στην τελική έκδοση των Windows 10 Mobile, με τον χρόνο να πιέζει για τις διορθώσεις όλων των bugs που ενδέχεται να εμφανίζει το νέο λειτουργικό σύστημα προτού να ξεκινήσει η επίσημη διάθεσή του στο κοινό.

Η Microsoft, μέσα από το επίσημο blog της, σημείωσε ότι θα υπάρχει πλέον ενημέρωση για τις ανανεωμένες εκδόσεις στο μενού του update, κάτι που δεν ίσχυε στα προηγούμενα Builds, στοιχείο που υποδηλώνει ότι βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά σε μια τελική έκδοση.

Το Windows Store δεν συνοδεύεται πλέον από την λέξη beta, ενώ φαίνεται να έχει δοθεί εξαιρετική προσοχή στο πεδίο του downloading των εφαρμογών από εκεί, προκειμένου να είναι αξιόπιστη η λειτουργία του και απελευθερωμένη από προβλήματα κάθε είδους κατά την χρήση του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons