Νέο Walkman με σχεδιασμό Final Fantasy από τη Sony

by Nikos Kaimakamis • On 28-11-2016 • AT 4:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming Mobile

aa-sony-final-fantasy-xv-edition-walkman

H Sony ανακοίνωσε το Final Fantasy XV Walkman, μαζί με τα ανάλογα ακουστικά, με σκοπό να κυκλοφορήσουν στην ιαπωνική αγορά. 

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα ειδικό μοντέλο της οικογένειας A-Series, το οποίο αντλεί την έμπνευση για το σχεδιασμό του από τη σειρά Final Fantasy και θα έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 16 GB. Θα υπάρχουν οι φιγούρες από το Final Fantasy στο πίσω μέρος, ενώ θα υποστηρίζει υψηλή πιστότητα ήχου, Hi-Res Audio.

Η τιμή του στην Ιαπωνία θα κυμαίνεται περίπου στα 300 ευρώ, ενώ θα μπορεί κανείς να το συνδυάσει με τα ακουστικά Sony MDR-100A, που θα έχουν σχεδιασμό και εκείνα από το Final Fantasy XV και θα πωλούνται σε τιμή 260 ευρώ περίπου στην Ιαπωνία. Θα υπάρχουν ειδικά εικονίδια και στο interface του Sony Walkman, τα οποία προέρχονται από τη σειρά Final Fantasy.

Μπορεί το Final Fantasy να είναι ένας τίτλος που κεντρίζει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού, αλλά στην Ιαπωνία είναι ακόμα πιο δημοφιλής, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Sony αποφάσισε να κυκλοφορήσει εκεί την ειδική σειρά των gadgets της. Σύμφωνα με το Verge, πάντως, τόσο το Sony Walkman όσο και τα ακουστικά στην ειδική τους αυτή έκδοση δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν και σε άλλες αγορές πέραν της ιαπωνικής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top