Νέο USB Type-C από τη Sony για αποθήκευση αρχείων εν κινήσει

by George Polyzos • On 29-01-2016 • AT 1:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Sony_USM64CA1_3

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου USB Type-C το οποίο είναι μικρό σε μέγεθος, γρήγορο και επιτρέπει την αποθήκευση αρχείων εν κινήσει.

Πιο αναλυτικά, η σειρά USB 3.1 Gen1 CA1 διαθέτει το πρότυπο USB Type-C και Type A, συνδυάζοντας ταχύτητα μεταφοράς (ανάγνωση) μέχρι και 130MB ανά δευτερόλεπτο, ανθεκτικότητα και όμορφο σχεδιασμό.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για την αποθήκευση φωτογραφιών, μουσικής και βίντεο καθώς και άλλα δεδομένα όσο ο χρήστης βρίσκεται εκτός γραφείου ή για τη μεταφορά από και προς τις συμβατές συσκευές Android και Mac, όπως κινητά τηλέφωνα και tablet.

Sony_USM32CA1_2

Η σειρά USB 3.1 Gen1 CA1 χρησιμοποιεί υποδοχές διπλής σύνδεσης, και περιλαμβάνει το νέο πρότυπο USB Type-C και Type-A, διευρύνοντας τις δυνατότητες χρήσης της συσκευής.

Sony_USM16CA1_1

Είναι κομψό και ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε πολλές συσκευές, όπως το smartphone, αλλά και αρκετά ανθεκτικό για το tablet και το laptop. Είναι συμβατό με συσκευές Windows, Macintosh, Android και Chromebook που διαθέτουν θύρες Type-C και Type-A και είναι τέλειο για γρήγορο sharing και εύκολο backup.

Το USM-CA1 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από την άνοιξη του 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons