Νέο Tizen smartphone από την Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 02-10-2015 • AT 11:36 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-S5-image-gallery

H Samsung φέρεται να ετοιμάζει το νέο της smartphone με λειτουργικό σύστημα Tizen OS και δυνατότητα συγχρονισμού με το Gear S2 smartwatch.

Το νέο Tizen smartphone της Samsung θα ονομάζεται Ζ3, σύμφωνα με το Phone Arena, ενώ το γεγονός ότι θα μπορεί να συνδεθεί με το Gear S2 αναμένεται να του προσδώσει δυνατότητες που δεν έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα σε ένα Tizen smartphone.

Η κίνηση αυτή από την πλευρά της Samsung δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι η κορεάτικη εταιρεία επιθυμεί να ενισχύσει την παρουσία των smartphones με το δικό της λειτουργικό σύστημα, έναντι της πρωτοκαθεδρίας που είχε μέχρι σήμερα το Android στις συσκευές της.

the-new-samsung-z3-is-hitting-the-market-soon-after-the-surprising-success

Το Samsung Tizen Z3 αναμένεται να είναι καλύτερο στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών σε σχέση με το Ζ1 που έχει ήδη παρουσιάσει η εταιρεία, χωρίς να αποκαλύπτονται ακόμα κάποια στοιχεία για τον εξοπλισμό του. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι το ίδιο προσιτό σε τιμή όσο ο προκάτοχός του.

Οι φήμες θέλουν την Samsung να παρουσιάζει το επόμενο Tizen smartphone της κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα και σίγουρα πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων, πιθανότατα σε συνδυασμό με την επίσημη έναρξη της διάθεσης του Samsung Gear S2 smartwatch.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons