Νέο tablet NVIDIA Shield με LTE

by Nikos Kaimakamis • On 01-10-2014 • AT 12:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nvidia-shield-tablet_001

To NVIDIA Shield tablet αποτελεί μία βελτιωμένη έκδοση του αρχικού NVIDIA Shield με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και δυνατότητα λειτουργίας σε δίκτυα 4G. 

Το νέο μοντέλο είναι ένα tablet με οθόνη 8 ιντσών, με επεξεργαστή NVIDIA Tegra K1, με έξοδο HDMI, DirectStylus και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB. Ένα από τα στοιχεία που κάνουν αυτό το tablet να ξεχωρίζει είναι το GameStream, δηλαδή η δυνατότητά του να επιτρέπει την λειτουργία του ως χειριστηρίου και οθόνης για τα Windows games που τρέχουν κανονικά σε έναν ισχυρό desktop υπολογιστή και στριμάρονται μέσω 4G όπου και αν είστε και υπάρχει κάλυψη mobile Internet.

Αρχικά, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ έναντι 399 δολαρίων και θα υπάρχει η υποστήριξη στα δίκτυα LTE των AT&T και T-Mobile. Μένει να φανεί εάν θα είναι αξιόπιστο το να κάνει κάποιος Streaming games μέσω mobile Internet, καθώς θα είναι πραγματικά ενοχλητικό να χάνεται η σύνδεση κατά τη διάρκεια της δράσης ενός παιχνιδιού.

Πέρα από το κομμάτι του gaming, όμως, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ικανότατο Android tablet, το οποίο κάλλιστα μπορεί να αποτελέσει ένα εργαλείο παραγωγικότητας με υψηλές ταχύτητες για το mobile Internet, καλή οθόνη, μαζί με έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons