Νέο tablet Google Nexus από την HTC

by George Polyzos • On 23-06-2014 • AT 11:06 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Google-Nexus-Logo

Το επόμενο tablet της Google ενδεχομένως να είναι ένα μοντέλο με διαγώνιο οθόνης 8,9 ιντσών, το οποίο θα ενσωματώνει επεξεργαστή Tegra K1 της Nvidia.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατασκευαστής της νέας ταμπλέτας πρόκειται να είναι η HTC και η κυκλοφορία της τοποθετείται περί το τέταρτο τρίμηνο του 2014, ενδεχομένως σε συνδυασμό με την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android.

Το AndroidPolice υποστηρίζει ότι το νέο μοντέλο θα ονομάζεται Nexus 9 και θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 8,9 ιντσών και ανάλυσης 2048 x 1440 pixels. Σε ότι αφορά τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, θα διαθέτει μνήμη RAM μεγέθους 2GB, αποθηκευτικό χώρο 16GB ή 32GB και κύρια κάμερα με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης, ανάλυσης 8 Megapixel και δευτερεύουσα κάμερα (εμπρόσθια) ανάλυσης 3 Megapixel.

Η νέα ταμπλέτα Nexus θα ζυγίζει 418 γραμμάρια ή 427 γραμμάρια, στην έκδοση LTE. Εάν τα όσα έχουν διαρρεύσει επαληθευτούν τότε το Nexus 9 θα κοστίζει 399 δολάρια στην έκδοση των 16GB, 499 δολάρια στην έκδοση των 32GB και η έκδοση LTE θα κοστίζει περί τα 600 δολάρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Google φέρεται να σχεδιάζει την «απόσυρση» της σειράς συσκευών Nexus, προς όφελος της μελλοντικής σειράς smartphones και tablets, Android Silver. Οπότε υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο το Nexus 9 να είναι μία από τις τελευταίες συσκευές Nexus που θα κυκλοφορήσουν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons