Νέο tablet ετοιμάζει η LG για την IFA 2015

by Nikos Kaimakamis • On 24-08-2015 • AT 10:09 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lg g pad 2 ifa 2015

H LG ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην επερχόμενη έκθεση IFA 2015, μία νέα έκδοση του LG G Pad ΙΙ με οθόνη διαγωνίου 10.1 ιντσών.

Το LG G Pad II με την οθόνη των 10 ιντσών, αποτελεί μία νέα έκδοση – εξέλιξη του LG G Pad με την οθόνη των 8 ιντσών, το οποίο θα έχει ανάλυση οθόνης βελτιωμένη, στα 1920×1200 pixels. Στη θέση του επεξεργαστή του νέου μοντέλου θα υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon 800, ο οποίος θα έχει τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 2.26 GHz.

Ένα από τα στοιχεία που προκαλούν το ενδιαφέρον είναι ότι το νέο tablet αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με μπαταρία που θα φτάνει τα 7400 mAh, επομένως θα διακρίνεται για την αυτονομία του.

Θα υπάρχει και έκδοση με LTE, ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται να περιλαμβάνει ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος θα μπορεί να επεκταθεί με την χρήση καρτών micro SD, ενώ η πίσω κάμερα της συσκευής θα είναι στα 5 Megapixel. Η μπροστινή κάμερα θα είναι 2 Megapixel.

Παρόλο που δεν επιβεβαιώνεται από την LG, το νέο μοντέλο αναμένεται να κοστίζει όσο και εκείνο που αντικαθιστά, ενώ και η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του LG G Pad II στην έκθεση IFA 2015. Το λειτουργικό του σύστημα παραμένει το Android.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons