Νέο σύστημα LHB755W Home Theatre της LG

by George Polyzos • On 17-09-2015 • AT 9:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG Home Theatre LHB755W

Η LG Electronics παρουσίασε το νέο Home Theatre LHB755W, ένα σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει μια ποιοτική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Το νέο σύστημα LG Home Theatre διαθέτει εντυπωσιακό σύστημα ήχου 5,1 καναλιών, συνολικής ισχύος 1200W, αποτελούμενο από ηχεία κωνικής κατασκευής από ίνες αραμιδίου, με δυνατότητα μετάδοσης μουσικής μέσω CD και USB στο LG – Multiroom Audio καθώς και με δυνατότητα σύνδεσης αλλά και ενεργοποίησης μέσω της λειτουργίας Bluetooth Stand by.

Το σύστημα ήχου 5.1 καναλιών είναι καθηλωτικό, μεταδίδοντας ήχο 1200W, προσφέροντας μοναδική ηχητική ποιότητα στις ταινίες, αλλά και τα τηλεοπτικά προγράμματα. Για την διανομή του ήχου σε διαφορετικές κατευθύνσεις, το δυναμικό στήσιμο χρησιμοποιεί ένα subwoofer για να παράγει βαθύ, πλούσιο μπάσο και τέσσερα ψηλότερα ηχεία, εξοπλισμένα με μονάδες ήχου προς τα εμπρός και προς τα κάτω.

Τα κωνικά ηχεία του συστήματος LHB755W, διαθέτουν λεπτή μεμβράνη από ίνες αραμιδίου (Aramid fibers), ενός υλικού υψηλής αντοχής και ανθεκτικού στη θερμότητα, που προστατεύει τα ηχεία από τη στρέβλωση ή το σπάσιμο, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη παραμόρφωση του ήχου και βελτιώνει την ακρίβειά του. Τα ηχεία από αραμίδιο, επιτρέπουν επιπλέον στο Home Theatre της LG να αναπαράγει μία μεγάλη γκάμα συχνοτήτων.

Μεταξύ του πλήθους των κορυφαίων χαρακτηριστικών του LHB755W, ξεχωρίζει η δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray, η οποία αποδίδει εκπληκτική 3D εικόνα σε Full HD 1.080p. H δυνατότητα αναπαραγωγής καθαρών εικόνων 3D Blu-ray του LHB755W αποτελεί το τέλειο οπτικό συμπλήρωμα στο ρεαλιστικό του ήχο.

Επίσης, μέσω της εφαρμογής Remote, ο χρήστης έχει άμεση πρόσβαση, αλλά απολαμβάνει και online περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενώ μέσω της εφαρμογής LG AV Remote δίνεται η δυνατότητα πλήρους ελέγχου του συστήματος από το smartphone του, κατεβάζοντας την εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου, μέσω Bluetooth.

Συμπληρωματικά, το LHB755W υποστηρίζει τη λειτουργία Sound Sync Wireless, όπου ο χρήστης απλά συνδέει το σύστημα των ηχείων της LG στην τηλεόραση και απολαμβάνει πλούσιους ήχους ασύρματα μέσω Bluetooth, ενώ μέσω της τεχνολογίας HDMI μεγιστοποιείται η ποιότητα του ψηφιακού ήχου και της εικόνας και ελαχιστοποιείται η  απώλεια.

Τέλος, η υπηρεσία Private Sound Mode της LG αποτελεί τη τέλεια λύση, για να απολαμβάνει ο χρήστης περιεχόμενο, χωρίς να ενοχλεί τα άλλα μέλη της οικογένειας. Αυτή η πρακτική λειτουργία, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν συνεχή ροή ήχου στα smartphones τους, έτσι ώστε να μπορούν να ακούν μόνοι τους από τα ακουστικά τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons