Νέο σύστημα LHB655W Home Theatre της LG

by George Polyzos • On 05-11-2015 • AT 3:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG LHB655W Home Theater

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη διάθεση και στην ελληνική αγορά του νέου ολοκληρωμένου συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας Home Theatre LHB655W.

Το νέο home theater διαθέτει σύστημα ήχου 5.1 καναλιών συνολικής ισχύος 1000W, 3D Blu-ray Disc και Subwoofer. Το Home Theatre System LHB655W της LG επιτρέπει στον θεατή να απολαύσει μία ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του, αφού τα 5 ηχεία του σε συνδυασμό με ένα ισχυρό subwoofer δημιουργούν ένα εκπληκτικό ηχητικό περιβάλλον για ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα.

Επιπλέον, αν ο χρήστης θέλει να παρακολουθήσει μία ταινία χωρίς να ενοχλεί τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, το ηχοσύστημα διαθέτει λειτουργία Private Sound Mode, ώστε να απολαμβάνει πλούσιο ήχο από το smartphone ή το tablet μέσω του οικιακού Wi-Fi.

Χάρη στην εφαρμογή Remote ο χρήστης μπορεί να επιλέγει και να απολαμβάνει online περιεχόμενο, ενώ με τη λειτουργία Bluetooth Standby μπορεί να συνδεθεί και να ενεργοποιήσει το home theater από το smartphone ή το tablet του. Έτσι, μπορεί να έχει συνεχή ροή ήχου στις έξυπνες συσκευές του, ώστε να ακούει «ιδιωτικά» οποιαδήποτε στιγμή θελήσει, αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού του.

Χάρη στη λειτουργία LG–Multiroom Audio, υπάρχει η δυνατότητα απευθείας μετάδοσης της μουσικής από CD και USB, ενώ μια σειρά από θύρες συνδεσιμότητας διευρύνουν τις επιλογές, επιτρέποντας αναπαραγωγή περιεχομένου από πολλές διαφορετικές εξωτερικές πηγές.

Το LG LHB655W διαθέτει επιπλέον και δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray Disc σε ποιότητα Full HD, για εκπληκτική καθαρή 3D εικόνα συνδυασμένη με βαθύ, πλούσιο ήχο. Τέλος, χάρη στη λειτουργία Sound Sync Wireless, ο χρήστης μπορεί απλά να συνδέει το σύστημα των ηχείων της LG στην τηλεόραση και να απολαμβάνει ήχο υψηλής πιστότητας ασύρματα μέσω Bluetooth, ενώ μέσω της τεχνολογίας HDMI μεγιστοποιείται η ποιότητα του ψηφιακού ήχου και της εικόνας και ελαχιστοποιείται η απώλεια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons