Νέο σύστημα ήχου One-Body Mini Hi-Fi της LG Electronics

by George Polyzos • On 14-08-2015 • AT 9:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG OM5542

Η LG Electronics παρουσίασε το νέο σύστημα Mini Hi-Fi OM5542 στην ελληνική αγορά, για κρυστάλλινο ήχο και απρόσκοπτη αναπαραγωγή μουσικής με μέγιστη ισχύ.

Το νέο LG OM5542 διαθέτει εμπρόσθιο σύστημα ηχείων δύο κατευθύνσεων, για πεντακάθαρες υψηλές και χαμηλές νότες, ισχύος 500 Watt, κατάλληλο για τη μουσική επένδυση ενός ανοιχτού χώρου ή ενός πάρτι. Με τη λειτουργία Bluetooth Remote, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα αποστολής της μουσικής, από φορητές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές όπως smartphones, tablets, laptop κτλ., στο ηχοσύστημα.

Με την εφαρμογή LG Bluetooth Remote App, μπορούν επιπλέον να ελέγχουν το ηχοσύστημα από το smartphone ή το tablet τους. Παράλληλα, το mini ηχοσύστημα της LG υποστηρίζει την τεχνολογία NFC (Near Field Communication), η οποία, με το συγχρονισμό των συσκευών, κάνει εφικτή τη μεταβίβαση δεδομένων από μία ηλεκτρονική συσκευή στο σύστημα.

Χάρη στο LED και XFLASH φωτισμό, το νέο ηχοσύστημα της LG μετατρέπει στη στιγμή κάθε χώρο σε μία μικρή χορευτική πίστα. Οι λυχνίες LED αναβοσβήνουν ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα πάρτι. Ταυτόχρονα, με τη λειτουργία Auto DJ, ο χρήστης μπορεί άμεσα να συνδέσει το τέλος ενός τραγουδιού με την αρχή του επόμενου, εξισώνοντας το κενό έντασης ανάμεσα στα δύο τραγούδια, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει τη μουσική ούτε δευτερόλεπτο.

Το νέο ηχοσύστημα LG OM5542, προσφέρει επιπλέον πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, καθώς περιλαμβάνει 2 θύρες USB και υποδοχές για σύνδεση με μουσικά όργανα, MP3, Καραόκε κτλ. Έτσι ο χρήστης, απολαμβάνει αψεγάδιαστο ήχο υψηλής ευκρίνειας, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.

Τέλος, μέσω της λειτουργίας Wireless Sound Sync, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνδέσει το LG mini ηχείο με τη συμβατή τηλεόρασή του, απολαμβάνοντας πλούσιους ήχους ασύρματα μέσω Bluetooth. Το ηχοσύστημα LG OM5542 είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons