Νέο Sony Xperia X Premium με οθόνη HDR

by George Polyzos • On 20-04-2016 • AT 12:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xperia XA (2)

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες η Sony φέρεται έτοιμη να πλαισιώσει τα Xperia X, Xperia X Performance και Xperia XA, που ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο, με ένα νέο μοντέλο με οθόνη τεχνολογίας HDR.

Το όνομα της συσκευής είναι Xperia X Premium και σύμφωνα με το δημοσίευμα του Phone Radar θα αντικαταστήσει το περυσινό Z5 Premium, το οποίο με τη σειρά του αποτέλεσε το πρώτο smartphone με οθόνη 4K.

Το νέο μέλος της σειράς Xperia X θα ενσωματώνει με τη σειρά του οθόνη τεχνολογίας HDR, δηλαδή θα είναι σε θέση να αποδίδει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα σε σύγκριση με τα 16,8 εκατομμύρια χρώματα των οθονών που διαθέτουν τα σημερινά high end μοντέλα smartphones.

Επιπλέον, η οθόνη των 5,5 ιντσών του Xperia X Premium θα διαθέτει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και λόγο αντίθεσης στο 2000:1 ενώ σύμφωνα με τις διαρροές θα είναι η φωτεινότερη οθόνη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε smartphone.

Ενδεικτικά, το Phone Radar συγκρίνει τη μέγιστη φωτεινότητα των 1300 nits που θεωρείται ότι θα διαθέτει το Xperia X Premium με τα 539 nits του Samsung Galaxy S7 και τα 600 nits του Xiaomi Mi 5.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 820 με επεξεργαστή γραφικών Adreno 530, μνήμη RAM μεγέθους 3GB και υποδοχή USB Type-C για ταχύτερη μεταφορά δεδομένων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons