Νέο Sony Xperia M4 Aqua στη mid-range κατηγορία

by George Polyzos • On 02-03-2015 • AT 3:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xperia_M4_Aqua_Group_16

Η Sony Mobile παρουσίασε το νέο της smartphone Xperia M4 Aqua, το οποίο αν και κατατάσσεται στη mid-range κατηγορία ενσωματώνει κορυφαίες λειτουργίες.

Στην καρδιά της συσκευής βρίσκεται ο επεξεργαστής οκτώ πυρήνων Snapdragon 615 στα 64bit της Qualcomm καθιστώντας το Xperia M4 Aqua οκταπύρηνο smartphone 64bit της Sony. Η συσκευή έχει δυνατότητα υποστήριξης δικτύου 4G LTE ενώ η μπαταρία του προσφέρει χρόνο αναμονής δύο ημερών.

Παράλληλα, μπορεί να ενεργοποιηθεί η λειτουργία STAMINA της μπαταρίας που απενεργοποιεί αυτόματα λειτουργίες που δεν χρησιμοποιούνται παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής. Επιπλέον με τη λειτουργία Ultra STAMINA η συσκευή παραμένει ενεργή με τις βασικές λειτουργίες έως και μία εβδομάδα.

Xperia_M4_Aqua_21

Το M4 Aqua υποστηρίζει το πρότυπο IP65/68 ώστε η βάρους 136 γραμμαρίων συσκευή να είναι αδιάβροχη. Επιπλέον, διαθέτει το λειτουργικό σύστημα Αndroid 5.0 Lollipop διατηρώντας τη μινιμαλιστική προσέγγιση στο interface και στις ενσωματωμένες εφαρμογές.

Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς του νέου smartphoneτης Sony αποτελεί η ενσωμάτωση κάμερας ανάλυσης 13 Megapixel που ενισχύεται από τον αισθητήρα Sony Exmor RS με διάφραγμα F2.0 και ευαισθησία ISO 3200. Επιπρόσθετα, έχει ενσωματωθεί η λειτουργία Superior Auto Mode που αυτόματα επιλέγει 52 διαφορετικούς τρόπους λήψης, ώστε να επιτευχθούν ζωντανά χρώματα σε συνθήκες χαμηλού και υψηλού φωτισμού.

Όπως και με την κυρίως κάμερα, η εμπρόσθια κάμερα των 5 Megapixel με τον φακό ευρείας γωνίας με οπτικό πεδίο 88°, την καθιστά ιδανική για selfie λήψεις ενώ η λειτουργία Portrait Retouch δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας των φωτογραφιών με διασκεδαστικά στοιχεία.

Xperia_M4_Aqua_Black_Group_11

Επιπρόσθετα, η λειτουργία Sound Photo ενσωματώνει μικρά clips στις φωτογραφίες ενώ το Movie Creator μετατρέπει αυτόματα τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε ζωηρά σύντομα clips των 30 δευτερολέπτων.

Το Xperia M4 Aqua θα κυκλοφορήσει με το ανανεωμένο πακέτο Xperia Lounge Silver, δίνοντας πρόσβαση σε νέες εφαρμογές, ενημερώσεις λογισμικού, ψυχαγωγία, μοναδικές προσφορές και αποκλειστικά προνόμια που θα ανανεώνονται διαρκώς. Στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρχει η δυνατότητα για προβολή έξτρα αποσπασμάτων ταινιών και επεισόδια τηλεοπτικών σειρών μέσω του Privilege Plus Movies app.

Το Xperia M4 Aqua θα κυκλοφορήσει από την άνοιξη του 2015 σε 80 χώρες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons