Νέο smartphone από την LG τον Οκτώβριο

by Nikos Kaimakamis • On 16-09-2015 • AT 9:06 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-V10

Η LG θα πραγματοποιήσει παρουσίαση του νέου smartphone V10, στο προγραμματισμένο event της 1ης Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη. 

Αρχικά οι φήμες έκαναν λόγο για επικείμενη παρουσίαση του G4 Pro, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για το μοντέλο LG V10, του οποίου μάλιστα, έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο σχετικές φωτογραφίες. Το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που θα φέρνει το νέο κινητό θα είναι η δεύτερη οθόνη που θα έχει. Η βασική του οθόνη είναι διαγωνίου 5,7 ιντσών, με ανάλυση QHD που σημαίνει ότι αγγίζει τα 1440×2160 pixels.

Στη θέση του επεξεργαστή θα υπάρχει ο εξαπύρηνος Qualcomm Snapdragon 808, ο οποίος θα συνοδεύεται από μνήμη RAM 3 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος εκτιμάται ότι θα είναι 64 GB με δυνατότητα επέκτασης. Η κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι 16 Megapixel και η selfie κάμερα εμπρός θα έχει αισθητήρα 5 Megapixel.

H δεύτερη οθόνη του LG V10 θα βρίσκεται τοποθετημένη πάνω από την κεντρική οθόνη και εκτιμάται ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανεξάρτητη προβολή ειδοποιήσεων και άλλων μορφών άμεσης ενημέρωσης του χρήστη, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη της ενεργοποιήσης της κεντρικής οθόνης, με προφανές όφελος στην αυτονομία της συσκευής. Δεν μένουν πολλές ημέρες μέχρι το event της LG, επομένως δεν θα έχουμε μεγάλη αγωνία για το τι θα μας παρουσιάσει εκεί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons