Νέο Skroutz App για Windows 10 συσκευές

by George Polyzos • On 31-12-2015 • AT 11:36 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Lumia_950_1

To Skroutz.gr σε συνεργασία με τη Microsoft Ελλάς παρουσίασαν το Skroutz Windows App, που ενισχύει την εμπειρία του καταναλωτή και απλοποιεί την περιήγηση του στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ιστοσελίδας σύγκρισης προϊόντων και τιμών.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για download και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία e-shopping στους χρήστες συσκευών με λειτουργικό σύστημα Windows 10, καθώς σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις ανάγκες τους.

Οι καταναλωτές μπορούν πλέον να αναζητήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα, να συγκρίνουν εύκολα τιμές, να διαβάζουν αξιολογήσεις από άλλους χρήστες για πάνω από 10 εκατομμύρια προϊόντα σε 1.500 κατηγορίες (όπως τεχνολογία, μόδα, σπίτι-κήπος, παιδικά-βρεφικά, auto-moto, hobby και αθλητισμός), να συγκρίνουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και να ενημερώνονται για όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στο Skroutz.

Η εφαρμογή Skroutz Windows app, επιτρέπει στους καταναλωτές να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν, να το συγκρίνουν με τη μηχανή αναζήτησης του Skroutz και να το αγοράζουν από το e-shop που τους εξυπηρετεί, μετατρέποντας τις ηλεκτρονικές αγορές σε μια απολαυστική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες για το Skroutz Windows App μπορείτε να βρείτε εδώ.

[Δ.Τ. Microsoft Ελλάς]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons