Νέο Samsung Service Lab Workshop στις 16-17 Μαρτίου

by George Polyzos • On 12-03-2015 • AT 10:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

InnovAthens_ Samsung Lab

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο 10ο Samsung Service Lab Workshop, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και στις 17 Μαρτίου.

Το workshopθα πραγματοποιηθεί στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – InnovAthens. Το Samsung Service Lab Workshop είναι ένα διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών (Ώρες: 09.00 – 13.00 αντίστοιχα), το οποίο προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones.

Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/ τηλεπικοινωνιών. Ο στόχος του συγκεκριμένου workshop είναι η εξοικείωση με τις after sales διαδικασίες υποστήριξης πελατών και πιο συγκεκριμένα η διάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, η διαχείριση δεικτών ποιότητας, καθώς και η διαχείριση πελατών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/, καθώς και καλώντας στο 213 0109300, καθημερινές (10.00 – 16.00). Η παρακολούθηση τους είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

[Δ.Τ. Samsung]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons