Νέο ρεκόρ πωλήσεων ανακοινώνει η Apple

by George Polyzos • On 23-09-2014 • AT 11:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone6_34FL_3-Color-Spaced_Homescreen-PRINT

Η Apple ανακοίνωσε την πώληση 10 εκατομμυρίων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, κατά τις τρεις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας των συσκευών, στοιχείο που αποτελεί νέο ρεκόρ για την εταιρεία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δήλωσε σχετικά ότι «οι πωλήσεις των iPhone 6 και iPhone 6 Plus κινήθηκαν πάνω από τις προσδοκίες μας, για το σαββατοκύριακο του αρχικού λανσαρίσματος, και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχείς».

Οι δύο εκδόσεις του iPhone 6 αποτελούν τις μεγαλύτερες συσκευές που έχει λανσάρει η Apple, με οθόνες Retina HD 4,7 και 5,5 ιντσών. Τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν τον επεξεργαστή A8 της Apple αρχιτεκτονικής 64bit, αναβαθμισμένες κάμερες iSight και FaceTime και τη νέα υπηρεσία πληρωμών Apple Pay.

Επίσης, οι συσκευές χρησιμοποιούν το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 8, με νέες εφαρμογές  Messages και Photos, πληκτρολόγιο QuickType και λειτουργία FamilySharing. Ακόμη στο ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα περιλαμβάνεται η εφαρμογή Health και το iCloud Drive για την αποθήκευση δεδομένων και την πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή.

Συγκριτικά, το iPhone 5 είχε το πρώτο τριήμερο κυκλοφορίας του 5 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ τα μοντέλα 5S και 5C είχαν το αντίστοιχο διάστημα κυκλοφορίας τους περί τα 9 εκατομμύρια πωλήσεις. Στα αξιοσημείωτα των επιδόσεων των δύο εκδόσεων του iPhone 6 είναι ότι επιτεύχθηκαν χωρίς τη «συνδρομή» της γιγαντιαίας κινεζικής αγοράς.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τα νέα iPhones είναι αρχικά διαθέσιμα σε 10 αγορές, για να ακολουθήσουν άλλες 20 στις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ μέχρι το τέλος του έτους οι νέες συσκευές της Apple θα είναι διαθέσιμες σε άλλες 115 χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα).

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons