Νέο πρόγραμμα αντικατάστασης Samsung Galaxy Note 7

by Nikos Kaimakamis • On 25-10-2016 • AT 10:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile Newsroom

samsung-galaxy-note7-bleu-011

H Samsung δίνει την ευκαιρία στους κατόχους των Galaxy Note 7 να αντικαταστήσουν τις συσκευές τους με έκπτωση στην αγορά νέων. 

Στη Νότιο Κορέα, σύμφωνα με το Reuters, όσοι έχουν προβεί σε αντικατάσταση του Galaxy Note 7 με κάποια από τις δύο εκδόσεις του Galaxy S7, θα μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα δύο μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας με έκπτωση που μπορεί να φτάνει έως και το 50%.

Η Samsung θα παρουσιάσει το νέο Galaxy S8, τη νέα ναυαρχίδα της, πιθανότατα την ερχόμενη άνοιξη. Το στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι ότι η Samsung είναι διατεθειμένη να παρουσιάσει τον αντικαταστάτη του Galaxy Note 7, παρόλη την αρνητική δημοσιότητα που έχει πάρει μετά τα προβλήματα ανάφλεξης που έχουν εντοπιστεί.

Η Samsung δεν έδωσε αναλυτικές ημερομηνίες κατά τις οποίες θα είναι διαθέσιμα τα νέα μοντέλα, αλλά για το πρόγραμμα ανταμοιβής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το πρόγραμμα ανταμοιβής της Samsung ήταν σε ισχύ για την αγορά της Νότιας Κορέας, χωρίς να γίνεται γνωστό εάν θα τεθεί σε ισχύ και σε άλλες αγορές του κόσμου. Πάντως, διάφορες πηγές στο Διαδίκτυο αναφέρουν ότι η Samsung βρίσκεται σε συνεννόηση με διάφορους παρόχους για το πώς θα μπορούν να υλοποιήσουν ένα ανάλογο πρόγραμμα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons