Νέο πρόγραμμα 2play «Επιχειρηματικό προς Όλους» από τη Cyta

by George Polyzos • On 26-03-2015 • AT 10:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Cyta_neo_katastima

Η Cyta Ελλάδος ανακοίνωσε το νέο 2play «Επιχειρηματικό προς Όλους» που εστιάζει στην κάλυψη των μεταβαλλόμενων τηλεπικοινωνιακών αναγκών επαγγελματιών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Η βασική ιδιαιτερότητα του νέου προγράμματος είναι ότι ο επιλεγμένος χρόνος ομιλίας καταναλώνεται ελεύθερα προς όλους: εθνικά σταθερά και κινητά καθώς και σταθερά διεθνών προορισμών. Παράλληλα, ο χρόνος ομιλίας, αναλόγως αναγκών, μπορεί να επιλεγεί από τους πελάτες μία ή και πολλαπλές φορές, «χτίζοντας» έτσι το δικό τους προϊόν.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί ακόμη η δυνατότητα προσθαφαίρεσης χρόνων ομιλίας, χωρίς χρέωση, όσες φορές θελήσει ο πελάτης κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του, ακόμη και κάθε μήνα. Η προσθαφαίρεση χρόνων ομιλίας γίνεται, απλά, με ένα τηλεφώνημα του πελάτη στο 13878.

Επιπλέον, ξεκινώντας από το βασικό πρόγραμμα ταχυτήτων έως 24Mbps, ο πελάτης μπορεί με μικρή, πρόσθετη χρέωση να κάνει αναβάθμιση σε ταχύτητες VDSL (το πάγιο του βασικού προγράμματος ξεκινά από 21 ευρώ/μήνα, διαθέσιμα προγράμματα χρόνων ομιλίας στα 4ευρώ για 300’ και στα 7 ευρώ για 600’).

Επιπλέον, η Cyta επιβραβεύει τους πελάτες που επιλέγουν συμβόλαια άνω των 12 μηνών, με σταθερές εκπτώσεις οι οποίες εφαρμόζονται τόσο στο μηνιαίο πάγιο όσο και στο τέλος ενεργοποίησης, το οποίο μπορεί και να μηδενιστεί, αναλόγως διάρκειας συμβολαίου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο «2play Επιχειρηματικό προς Όλους» είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.cyta.gr.

[Δ.Τ. Cyta]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons