Νέο οχταπύρηνο smartphone ετοιμάζει η Xiaomi

by Nikos Kaimakamis • On 11-10-2016 • AT 10:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

xiaomi curved

H Xiaomi ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο Android smartphone με οχταπύρηνο επεξεργαστή, ο οποίος θα είναι χρονισμένος στα 2.2 GHz. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρει το GSM Arena, στο Διαδίκτυο διέρρευσαν πρόσφατα πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά ενός νέου smartphone που ετοιμάζει η Xiaomi. To νέο μοντέλο, εκτός από τον οχταπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό 2.2 GHz (πιθανότατα εδώ γίνεται λόγος για τον επεξεργαστή MediaTek Helio P20), θα είναι εξοπλισμένο με μνήμη RAM 3 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB.

Το λειτουργικό σύστημα του νέου κινητού τηλεφώνου της Xiaomi αναμένεται να είναι το Android 6.0 Marshmallow, με το MIUI 8 user interface της εταιρείας, ενώ το νέο μοντέλο θεωρείται ότι θα υποστηρίζει τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων μέσα από τη σύνδεση σε δίκτυα LTE.

Ένα στοιχείο που δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, σύμφωνα με το GSM Arena, είναι εάν το νέο μοντέλο της Xiaomi θα ανήκει στην οικογένεια Redmi, ή εάν θα λανσαριστεί ως το Xiaomi Mi 5c. Πολλές είναι οι πληροφορίες για το νέο μοντέλο της Xiaomi που δεν είναι γνωστές ακόμα, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σταδιακά θα διαρρέουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για αυτό, τόσο στον τομέα του imaging εξοπλισμού του, όσο και στο κομμάτι της οθόνης με την οποία θα είναι εξοπλισμένο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons