Νέο online ποδοσφαιρικό παιχνίδι της LG Electronics

by George Polyzos • On 04-05-2016 • AT 12:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG UH950V UHD TV
Η LG Electronics δίνει την ευκαιρία σε όσους αγοράσουν μια νέα LG UHD TV να παίξουν από το σπίτι και να κερδίσουν την αξία της σε μετρητά ή 10 LG Music Flow.

Συγκεκριμένα, όσοι καταναλωτές αγοράσουν LG UHD TV από τις σειρές του 2016 μπορούν να συμμετέχουν σε ένα online παιχνίδι και να κερδίσουν στη στιγμή -χωρίς κλήρωση- την αξία της τηλεόρασης που μόλις αγόρασαν. Για τις ανάγκες του παιχνιδιού, η LG σχεδίασε ένα microsite για online gaming.

Το παιχνίδι ονομάζεται ‘LG GoaLGoal Game’ και είναι διαθέσιμο στον εξής σύνδεσμο: www.lggoal.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο online παιχνίδι είναι η απόκτηση μιας LG UHD TV από 43 ίντσες και πάνω και αφορά αγορές από 01/05/2016 έως και τις 10/7/2016. Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι, αρκεί οι παίκτες -για την έγκυρη συμμετοχή τους- να διαθέτουν το πρωτότυπο παραστατικό της αγοράς.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να βάλει 3 γκολ σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που μοιάζει με πλανήτη. Εάν το κατορθώσει αυτό μέσα στο χρόνο των 90 δευτερολέπτων που έχει στη διάθεσή του, τότε έχει πιθανότητες να κερδίσει την αξία της τηλεόρασης που μόλις αγόρασε. Στην περίπτωση που δεν καταφέρει 3 γκολ εντός των 90 δευτερολέπτων τότε θα έχει τη δυνατότητα να παίξει το αντίστοιχο Facebook game που απευθύνεται σε όλους -χωρίς προϋπόθεση αγοράς- με δώρο μια LG UHD TV 55’’& 10 LG Music Flow που θα δοθούν κατόπιν κλήρωσης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons