Νέο Nexus tablet 7 ιντσών από την Google με τη συνεργασία της Huawei

by Nikos Kaimakamis • On 06-09-2016 • AT 1:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nexus back

To νέο μέλος της οικογένειας Nexus της Google αναμένεται να είναι εφοδιασμένο με οθόνη 7 ιντσών και θα το κατασκευάζει η Huawei. 

Οι περισσότερες πηγές στο Διαδίκτυο που αναφέρονται στο επερχόμενο νέο μοντέλο της οικογένειας Nexus σημειώνουν ότι το 7ιντσο tablet θα έχει μνήμη RAM 4 GB και θα κάνει την εμφάνισή του μέχρι και το τέλος του χρόνου. Εκτός από τη διαγώνιο της οθόνης και το μέγεθος της μνήμης RAM δεν έχουν αποκαλυφθεί, μέχρι στιγμής, νεότερες πληροφορίες για τον τεχνικό εξοπλισμό του επερχόμενου tablet που ετοιμάζει η Huawei για λογαριασμό της Google.

Το Phone Arena αναφέρει ότι δεν αποκλείεται να σταματήσει να γίνεται χρήση του ονόματος Nexus με την έλευση αυτού του μοντέλου, το οποίο μπορεί να ονομάζεται Pixel. Στην αρχή του χρόνου, η Huawei έχει κατοχυρώσει την εμπορική ονομασία Huawei 7P, που δεν αποκλείεται να αναφέρεται στο εν λόγω μοντέλο που ετοιμάζει.

Είναι προγραμματισμένο ένα event της Google στις αρχές Οκτωβρίου, επομένως δεν αποκλείεται να γίνει τότε η επίσημη αποκάλυψη του νέου tablet. Μένει να το δούμε, ενώ αποτελεί ενδιαφέρον να εξετάσουμε το εάν υπάρχει ακόμα μερίδιο στην αγορά για tablets με διαγώνιο οθόνης 7 ιντσών, σε μια εποχή που τα περισσότερα smartphones φλερτάρουν με τη διαγώνιο οθόνης των 6 ιντσών.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons