Νέο myAlpha Wallet της Alpha Bank υπόσχεται αναβαθμισμένη εμπειρία ψηφιακών πληρωμών

by George Polyzos • On 03-11-2020 • AT 11:55 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Alpha Bank ανακοίνωσε τον πλήρη ανασχεδιασμό του myAlpha Wallet, του ψηφιακού πορτοφολιού για συσκευές Android παρέχοντας στους πελάτες της μεγαλύτερη ασφάλεια, ευκολία και ταχύτητα στις πληρωμές τους.

Με το νέο myAlpha Wallet οι πελάτες μπορούν να ολοκληρώνουν τις αγορές τους στα τερματικά αποδοχής καρτών (POS), οπουδήποτε στον κόσμο, από το κινητό τους τηλέφωνο, εντελώς ανέπαφα και ανεξαρτήτως ποσού συναλλαγής, με ένα απλό ξεκλείδωμα της συσκευής (π.χ. μέσω δακτυλικού αποτυπώματος).

Επίσης, η ευχρηστία του myAlpha Wallet ενισχύεται σημαντικά, καθώς η σύνδεση στην ανανεωμένη εφαρμογή πραγματοποιείται με τους κωδικούς e-Banking του πελάτη. Επιπρόσθετα, οι πελάτες μπορούν, ανά πάσα στιγμή, να προσθέσουν στην εφαρμογή οποιαδήποτε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα τους, Visa ή Mastercard έκδοσης Alpha Bank και να ορίσουν την κύρια κάρτα που τους εξυπηρετεί στις αγορές τους. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιούν το κινητό ακόμα και για πληρωμές σε άτοκες δόσεις με τις πιστωτικές τους κάρτες.

Το νέο myAlpha Wallet συμπληρώνει την αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία πληρωμών που προσφέρει η Alpha Bank, καθώς ακολουθεί τη διάθεση του Apple Pay, της εφαρμογής πληρωμών για συσκευές iPhone που εισήγαγε η Alpha Bank τον Απρίλιο του 2020 στην ελληνική αγορά και έχει ήδη περισσότερους από 75.000 συνδρομητές.

Η εφαρμογή myAlpha Wallet διατίθεται μέσω του Google Play Store.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΑΡΓΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons