Νέο Moto X με βελτιωμένο φωνητικό έλεγχο

by George Polyzos • On 05-09-2014 • AT 3:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Moto X Moto Maker Palatte

Εκτός από το αναβαθμισμένο Moto G η Motorola ανακοίνωσε και το νέο Moto X, το οποίο ενσωματώνει μεγαλύτερη οθόνη και αναβαθμισμένο έλεγχο μέσω φωνής και χειρονομιών.

Το «νέο» Moto X διατήρησε τελικά την ονομασία του προκατόχου του, παρά την έντονη φημολογία των προηγούμενων εβδομάδων ότι η συσκευή θα ονομαζόταν Moto X+1. Έστω και έτσι η high-end πρόταση της Motorola προσφέρει οθόνη διαγωνίου 5,2 ιντσών, έναντι 4,7 ιντσών του προκατόχου, η οποία πλέον προσφέρει ανάλυση 1080p Full HD σε αντίθεση με τα 720p της προηγούμενης έκδοσης.

Κινητήρια δύναμη είναι ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 801 χρονισμένος στα 2,5GHz, συνοδευόμενος από 2GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 16GB ή 32GB, χωρίς τη δυνατότητα επέκτασης μέσω χρήσης κάρτας μνήμης MicroSD.

Ένα από τα ενδιαφέροντα σημεία του νέου Moto X είναι η βελτίωση που έχει επέλθει στον φωνητικό έλεγχο της συσκευής, με την  προσθήκη νέων φράσεων και την ικανότητα να μπορεί ο χρήστης να ενεργοποιεί τη συσκευή με λέξεις εκτός του κλασσικού πια «OK Google».

Moto X

Επιπλέον, η ύπαρξη αισθητήρων υπερύθρων στο μπροστινό τμήμα του Moto X επιτρέπει την απόρριψη κλήσεων ή την απενεργοποίηση μία ειδοποίησης απλώς με την κίνηση του χεριού πάνω από την οθόνη.

Σε επίπεδο φωτογραφικών επιδόσεων, το Moto X ενσωματώνει κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel και φακό f2.25, ενώ η εμπρόσθια κάμερα προσφέρει ανάλυση 2 Megapixel.

Η οθόνη διατηρεί την επίστρωση Corning Gorilla Glass, ενώ έχει αντικατασταθεί το πλαστικό πλαίσιο της προηγούμενης έκδοσης με ένα αντίστοιχο αλουμινένιο, που περικλείει τις άκρες της συσκευής.

Επιπρόσθετα, η υπηρεσία Moto Maker περιλαμβάνει τέσσερα είδη δέρματος που θα μπορούσαν να «ντύσουν» τη συσκευή (natural, cognac, black και navy). Ακόμη, το νέο Moto X έχει δεχθεί επίστρωση που του προσδίδει σχετική αντοχή στο υγρό στοιχείο (π.χ. στη βροχή).

Το νέο Moto  X θα είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες και ορισμένες Ευρωπαϊκές αγορές από τον Σεπτέμβριο, στην τιμή των 500 δολαρίων, με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν αργότερα.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons