Νέο μοντέλο τηλεόρασης 50UH635V από την LG

by George Polyzos • On 11-05-2016 • AT 10:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG - 50UH635V

Η LG Electronics ξεκινά τη διάθεση του νέου μοντέλου τηλεόρασης 50UH635V στην ελληνική αγορά, με ανάλυση 4Κ και λειτουργία HDR.

Η νέα πρόταση της LG παρουσιάζεται με ULTRA Slim σχεδιασμό ελαχιστοποιώντας το πάχος της οθόνης και προσφέροντας μια τηλεόραση που ταιριάζει τέλεια με τη διακόσμηση των περισσότερων σπιτιών, ενώ ταυτόχρονα ο κάτοχός της απολαμβάνει μεγαλύτερη οθόνη σε πιο λεπτό design.

Η νέα πρόταση της LG ενσωματώνει την τεχνολογία HDR Pro η οποία προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης αναπαράγοντας ακόμα πιο καθαρές και λεπτομερείς εικόνες. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία ColorPrime Pro, η γκάμα χρωμάτων διευρύνεται και εμπλουτίζεται.

Το νέο μοντέλο της LG φέρει επίσης την τεχνολογία LG ULTRA Luminance, μια μοναδική λειτουργία η οποία ενισχύει την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών της οθόνης, εντείνοντας έτσι το αποτέλεσμα του HDR. Επιπρόσθετα και για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στη φυσικότητα των χρωμάτων που αναπαράγει, η νέα τηλεόραση της LG, μέσω της τεχνολογίας 3D Color Mapping, κάνει χρήση του αλγόριθμου 3D Gamut Mapping προκειμένου να ελαχιστοποιεί τις στρεβλώσεις και παράγονται φυσικά και πλούσια χρώματα.

Επιπρόσθετα, μέσω της λειτουργίας Local Dimming η οθόνη της τηλεόρασης διαιρείται σε διάφορες μονάδες για να προσαρμοστεί το φως. Από τη στιγμή που το φως ελέγχεται σε κάθε μονάδα, οι λεπτομέρειες κάθε σκηνής φαίνονται πεντακάθαρα με αποτέλεσμα οι θεατές να απολαμβάνουν πιο έντονα μαύρα χρώματα με περισσότερο καθαρές και ακριβείς εικόνες.

Στον τομέα του ήχου, το νέο μοντέλο της LG διαθέτει την τεχνολογία ULTRA Surround η οποία συμπληρώνει απόλυτα τα κορυφαία χαρακτηριστικά αναπαραγωγής εικόνας που προσφέρει. Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει σε ένα συμβατικό ηχείο δύο καναλιών να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτακάναλο ηχείο προσφέροντας στους θεατές μια ολοκληρωμένη 4Κ εμπειρία θέασης που μαγνητίζει.

Η νέα τηλεόραση ενσωματώνει επίσης την πλατφόρμα LG webOS 3.0, η οποία σχεδιάστηκε για να είναι ακόμα πιο φιλική στο χρήστη. Το μοντέλο LG 50UH635V αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τα μέσα Μαΐου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons