Νέο MIXathon Challenge 2015-2016

by George Polyzos • On 17-10-2015 • AT 10:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Microsoft-Band

H Microsoft προσκαλεί καινοτόμους εκπαιδευτικούς της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης να συμμετάσχουν στο νέο MIXathon Challenge 2015-2016.

Το Microsoft MIXathon Challenge αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ανάδειξης καινοτόμων εκπαιδευτικών. Μέσα από έναν online διαγωνισμό, οι εκπαιδευτικοί έχουν την ευκαιρία να συστηθούν στο κοινό και να προτείνουν νέα εκπαιδευτικά μοντέλα, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες της Microsoft, με σκοπό να προετοιμάσουν καλύτερα τους μαθητές, για την προσωπική αλλά και επαγγελματική τους ζωή στον 21ο αιώνα.

To MIXathon αποτελεί μέρος του Microsoft Partners in Learning, ενός παγκοσμίου εγχειρήματος που ως στόχο έχει να ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς να συνδεθούν, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν, ώστε να αντιληφθούν οι μαθητές τους τις ικανότητες τους στο μέγιστο. Οι συνεργάτες της Microsoft,  Corinth και Kinems, αποτελούν τους χορηγούς του MIXathon.

Ο διαγωνισμός συντονίζεται μέσα από την ιστοσελίδα MIXathon.org σε 32 χώρες της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης. Κάθε χώρα θα αναδείξει έναν νικητή για να την εκπροσωπήσει στους τοπικούς τελικούς.

Οι καθηγητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό και να ξεκινήσουν να συνεργάζονται με τους μαθητές τους για να δημιουργήσουν ένα 15λεπτο διαδραστικό μάθημα με θέμα της επιλογής τους, χρησιμοποιώντας το Microsoft PowerPoint και την επέκταση Office Mix.

Το Office Mix είναι μια δωρεάν επέκταση του PowerPoint που διευκολύνει τη μετατροπή των παρουσιάσεων σε ευχάριστα, διαδραστικά online μαθήματα τα οποία μπορούν να μοιράζονται μεταξύ τους μαθητές και συνάδελφοι μέσα από το OneNote, στο διαδίκτυο ή στο αντίστοιχο σύστημα διαχείρισης μάθησης.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές από τις 12 Οκτωβρίου 2015.  Προθεσμία υποβολής συμμετοχών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.MIXathon.org.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons