Νέο mini σύστημα Hi-Fi LG CM8350

by George Polyzos • On 07-10-2015 • AT 9:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG CM8350

Η LG Electronics ξεκινά τη διάθεση του νέου mini συστήματος Hi-Fi CM8350 στην ελληνική αγορά, με κορυφαίες λειτουργίες και εύχρηστα χαρακτηριστικά.

Το νέο LG Hi-Fi CM8350 διαθέτει εμπρόσθιο σύστημα ηχείων δύο κατευθύνσεων, ισχύος 500 Watt, για καθαρό, δυνατό ήχο, κατάλληλο τόσο για κλειστούς χώρους, όπως μεγάλα δωμάτια ή το σαλόνι, όσο και για την μουσική επένδυση ανοιχτών χώρων, όπως ενός πάρτι στον κήπο.

Με τη λειτουργία Multi – Bluetooth, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής των τραγουδιών που επιθυμούν να ακούσουν απευθείας από τα sound blasters του Mini Audio, συνδέοντας απλώς το smartphone τους με το ηχείο, με δυνατότητα σύνδεσης μέχρι και τριών διαφορετικών χρηστών. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Auto DJ, ο χρήστης μπορεί άμεσα να συνδέσει το τέλος ενός τραγουδιού με την αρχή του επόμενου, εξισώνοντας το κενό έντασης ανάμεσα στα δύο τραγούδια, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει τη μουσική ούτε δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα της αναπαραγωγής της μουσικής να είναι ακόμα πιο επαγγελματικό και απολαυστικό.

Το νέο ηχοσύστημα Hi-Fi διαθέτει επιπλέον την εφαρμογή Music Flow Bluetooth, ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην αγαπημένη τους μουσική, χρησιμοποιώντας απλά το smartphone τους. Παράλληλα, χάρη στη λειτουργία LG Range of Flow, το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth για να ανιχνεύσει τις έξυπνες συσκευές του χρήστη, όπως το Android smartphone του, και να συγχρονιστεί αυτόματα μαζί τους, αναπαράγοντας την αγαπημένη του μουσική, όταν πλησιάζει με αυτές.

Με τη λειτουργία Sound Sync, το νέο LG Hi-Fi CM8350 μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με την LG τηλεόραση του χρήστη, προκειμένου να προσφέρει δυνατό ήχο, για μια κινηματογραφική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Τέλος, το LG Hi-Fi CM8350 προσφέρει πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, καθώς περιλαμβάνει 2 θύρες USB και υποδοχές Portable In και AUX IN (L/R), ενώ μπορεί να αναπαράγει μουσική και από αρχεία MP3 και WMA.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons