Νέο Microsoft Surface tablet λαμβάνει πιστοποίηση από την FCC

by George Polyzos • On 04-07-2018 • AT 2:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Φαίνεται ότι η Microsoft ετοιμάζει το λανσάρισμα ενός νέου Surface tablet, όπως τουλάχιστον αποκαλύπτεται από την πιστοποίηση που έλαβε από την Federal Communications Commission (FCC) μία νέα συσκευή.

Η αποκάλυψη έγινε από την ιστοσελίδα WinFuture χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον εξοπλισμό του εν λόγω Surface. Ωστόσο, έγινε γνωστό ότι πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο – το Model 1824 – κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι δεν πρόκειται για αναβαθμισμένη έκδοση κάποιας ήδη υπάρχουσας συσκευής.

Το μοναδικό ουσιαστικό στοιχείο που διέρρευσε ήταν η 24-watt τροφοδοσία ρεύματος, που είναι μικρότερη από του σημερινού Surface Pro (στα 36-watt). Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ίσως το Model 1824 είναι το μικρότερο και λιγότερο ισχυρό Surface για το οποίο υπάρχει έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα.

Η αποκάλυψη είχε γίνει από το Bloomberg τον περασμένο Μάιο, υποστηρίζοντας ότι στόχος της Microsoft ήταν να προσφέρει λιγότερο ακριβά Surface που θα ήταν άμεσα ανταγωνιστικά απέναντι στα low-end μοντέλα iPad. Πιστεύεται ότι το νέο (και προσιτό) Surface θα έχει οθόνη διαγωνίου 10 ιντσών, στρογγυλεμένες άκρες και επεξεργαστές της Intel. Επίσης, θα έχει χαμηλότερο βάρος αλλά και μικρότερης χωρητικότητας μπαταρία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons