Νέο μεταλλικό smartphone ετοιμάζει η Lenovo

by Nikos Kaimakamis • On 17-02-2016 • AT 10:08 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lenovo-mwc2016

H Lenovo ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα smartphone με μεταλλικό πλαίσιο στο επερχόμενο Mobile World Congress. 

Πλήθος νέων συσκευών αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2016 σε λίγες ημέρες, ενώ η Lenovo εκτιμάται ότι θα κάνει αισθητή την παρουσία της με νέα μοντέλα. Μέσα σε αυτά αναμένεται να συμπεριλαμβάνεται και ένα μεταλλικό smartphone με λειτουργικό σύστημα Android, το οποίο και θα έχει οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών. Το Android Headlines αναφέρει ότι δεν αποκλείεται να δούμε και την έκδοση Plus του Lemon 3, ενός entry level smartphone που είχε κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του χρόνου.

Εκεί βρίσκαμε οχταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 616, με μνήμη RAM 2 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 16 GB. Μέχρι στιγμής, οι μόνες φήμες για το Lemon 3 Plus της Lenovo μιλούν για την οθόνη 5,5 ιντσών και ανάλυσης Full HD, την μνήμη RAM που εκτιμάται ότι θα είναι στα 3 GB, ενώ η εταιρεία έχει δώσει στην δημοσιότητα ένα μόνο teaser για τις επερχόμενες παρουσιάσεις της.

To νέο μοντέλο της Lenovo εκτιμάται ότι θα είναι προσιτό σε κόστος αγοράς, ενώ δεν αποκλείεται να έχει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη χρονιά, η Lenovo κατάφερε να πουλήσει περίπου 70 εκατομμύρια smartphones σε όλο τον κόσμο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons