Νέο LG gaming monitor σχεδιασμένο για παιχνίδια FPS

by George Polyzos • On 07-10-2014 • AT 9:04 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

LG_GM77 Inscreen

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι ξεκινά τη διάθεση του νέου gaming monitor 24GM77, το οποίο διαθέτει υψηλό ρυθμό ανανέωσης οθόνης, χαμηλό χρόνο απόκρισης και  σχεδόν μηδενικό χρόνο καθυστέρησης στην είσοδο δεδομένων.

Το monitor διαθέτει ανάλυση Full HD (1920 x 1080) και refresh rate στα 144Hz, εξασφαλίζοντας την άψογη αποτύπωση και της παραμικρής λεπτομέρειας. Χωρίς να «τρεμοπαίζει» (flickering) και χωρίς να εμφανίζει θολές εικόνες, βυθίζει το χρήστη στην πραγματικότητα του παιχνιδιού, ενώ η λειτουργία Motion 240 ελαχιστοποιεί το χρόνο απόκρισης της οθόνης σε λιγότερο από 1ms, επιτυγχάνοντας έτσι πιο ομαλή και πιο ρεαλιστική κίνηση, ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων σκηνών μάχης.

Η λειτουργία Dynamic Action Sync (DAS) μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), επιτρέποντας στον gamer να ανταποκρίνεται ταχύτερα σε όσα διαδραματίζονται στην οθόνη του. Επιπλέον, η τεχνολογία Black Stabilizer αυξάνει σημαντικά την ορατότητα σε σκοτεινά και ατμοσφαιρικά περιβάλλοντα, τα οποία συναντώνται πολύ συχνά πλέον στα σύγχρονα First Person Shooter παιχνίδια. Ουσιαστικά, αυτή η τεχνολογία φωτίζει αυτόματα τις πιο σκοτεινές περιοχές της σκηνής του παιχνιδιού, χωρίς όμως να φωτίζει έντονα ολόκληρη την οθόνη.

Πέρα όμως από την ποιότητα της εικόνας, η οθόνη LG 24GM77 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση για όλα εκείνα τα μεγάλα σε διάρκεια και δύσκολα κομμάτια των παιχνιδιών. Το Gaming Monitor της LG προσφέρει τρεις προεπιλογές για το Game Mode, που μπορούν να επιλεγούν από τις συντομεύσεις πλήκτρων (hot keys) που βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης και το οποία βελτιστοποιούν την εικόνα ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού. Έτσι, για να επιτευχθεί η βέλτιστη εργονομική άνεση για το χρήστη, το Gaming Monitor της LG δίνει δυνατότητες όχι μόνο ρύθμισης του ύψους της οθόνης, αλλά ακόμη περιστροφής και κλίσης, παρέχοντας στο χρήστη υψηλά επίπεδα άνεσης και ευελιξίας.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons