Στα σκαριά νέο Lenovo Tab3 10 Business tablet

by George Polyzos • On 11-03-2016 • AT 1:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Lenovo TAB3_10 Business_Splash Proof

Φαίνεται πως η Lenovo ετοιμάζεται να λανσάρει σύντομα ένα νέο tablet που θα προορίζεται να καλύψει πρωτίστως τις ανάγκες των επαγγελματιών χρηστών και θα έχει την ονομασία Tab3 10 Business.

Προφανώς η συσκευή, που έκανε την εμφάνισή της στην ιστοσελίδα FCC, θα αποτελεί εξέλιξη της ευρύτερης οικογένειας Tab3 η οποία περιελάμβανε αρχικά μοντέλα με μικρή διαγώνιο οθόνης και χαμηλού κόστους, πάντα με λειτουργικό Android.

Το Lenovo Tab3 10 Business αναμένεται να διαθέτει οθόνη διαγωνίου 10 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek χρονισμένο στα 1,3GHz και αναβαθμισμένη μπαταρία χωρητικότητας 7.000 mAh.

Η συσκευή προβλέπεται να έχει αρχική τιμή στα 199 δολάρια, στην έκδοση με σύνδεση Wi-Fi, μνήμη RAM μεγέθους 2GB και αποθηκευτικό χώρο στα 32GB. Αντίστοιχα, στα 299 δολάρια θα κυμαίνεται η τιμή της έκδοσης με 3GB μνήμης RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G LTE.

Lenovo TAB3_10 Business

Σύμφωνα με το FCC το Wi-Fi μοντέλο κωδικοποιείται σαν TB3-X70F, ενώ σαν Lenovo Tab3 10 Business TB3-x70L κωδικοποιείται η έκδοση 4G.

Πέρα από τις παραπάνω διαφορές, όλες οι εκδόσεις θα διαθέτουν κάμερες εμπρός και πίσω, υποδοχή για εγκατάσταση καρτών μνήμης microSD, θύρα σύνδεσης micro USB και εμπρόσθια στερεοφωνικά ηχεία.

Σύμφωνα με τη Lenovo η νέα σειρά ταμπλετών θα έχει κάποιο βαθμό αντοχής στο υγρό στοιχείο χάρη σε μία νέα, αναβαθμισμένη τεχνολογία nano-coating η οποία θα προστατεύει τη συσκευή σε περίπτωση ατυχήματος ή ελαφριάς βροχής. Προφανώς από τα παραπάνω εξάγεται το συμπέρασμα ότι η νέα σειρά δεν θα είναι πλήρως αδιάβροχη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons