Νέο κατάστημα Κωτσόβολος στο εμπορικό κέντρο River West

by George Polyzos • On 04-11-2017 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Κωτσόβολος ανανεώνει το δίκτυο καταστημάτων της με ένα ακόμα υπερσύγχρονο κατάστημα, αυτή τη φορά, εντός του εμπορικού κέντρου River West στη Λεωφόρο Κηφισού.

Το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό την Τετάρτη 1η Νοέμβρη 2017 και το γιορτάζει για 5 ημέρες με εκπλήξεις και δώρα. Το νέο κατάστημα διαθέτει ένα λειτουργικό χώρο 1.321τ.μ. γεμάτο τεχνολογία και προϊόντα που δεν θα θέλει κανείς να χάσει. Η ευδιάκριτη σήμανση και η άριστη κατηγοριοποίηση των προϊόντων εξασφαλίζουν ένα απολαυστικό αγοραστικό ταξίδι.

Το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας των προϊόντων βρίσκονται στη διάθεση των πελατών, ενθαρρύνοντας τη διάδραση προκειμένου να μπορούν να τα δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Στο νέο κατάστημα λειτουργεί σημείο εξυπηρέτησης του ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών της Κωτσόβολος, Support 360º, για να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές για τη συντήρηση, επισκευή, αναβάθμιση και τη συνεχή προστασία όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Η Κωτσόβολος γιορτάζει την άφιξή της στο ποτάμι με πλούσια δώρα και εκπλήξεις για τους πελάτες της! Το κοινό μπορεί από την 1η Νοεμβρίου έως και την Κυριακή, 5 Νοέμβρη, που τα καταστήματα είναι ανοικτά λόγω του 15νθήμερου των εκπτώσεων, να επισκεφτεί το νέο κατάστημα, να προμηθευτεί το φυλλάδιο με το QR code και να δοκιμάσει την τύχη του για να κερδίσει όμορφα δώρα.

Παράλληλα, δεν θα λείπουν και οι γευστικές εκπλήξεις, αφού με το Αυτοcook της Bosch και την κουζινομηχανή OptiMUM της Bosch θα ετοιμάζονται λιχουδιές για όλους τους επισκέπτες, ενώ ο γνωστός chef Giorgio Spanakis θα ετοιμάσει εδέσματα με τα ραβδομπλέντερ της Braun.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons