Νέο κανάλι ΟΤΕ Cinema 007 από τον ΟΤΕ TV

by George Polyzos • On 17-10-2015 • AT 10:21 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

tv remote control

Το ΟΤΕ Cinema 007, ένα νέο κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο στις ταινίες Τζέιμς Μποντ, προστίθεται στο κινηματογραφικό μπουκέτο των ΟΤΕ Cinema.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις ταινίες Τζέιμς Μποντ από την ταινιοθήκη των Albert R. Broccoli’s EON Productions και Metro-Goldwyn-Mayer Studios (MGM) ενόψει της ελληνικής πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης 24ης ταινίας Τζέιμς Μποντ Spectre, στις 12 Νοεμβρίου.

JAMEBOND_LOGO

Το ΟΤΕ Cinema 007 θα βρίσκεται στον αέρα για ένα μήνα, από τις 16 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου, και θα προβάλλει όλες τις ταινίες Bond μαζί με πλούσιο υλικό για τον θρυλικό κινηματογραφικό ήρωα.

Από το Doctor No μέχρι το Skyfall, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τις 23 ταινίες με τον 007, όπως τον έχουν ενσαρκώσει ο Σόν Κόνερι, ο Ρότζερ Μουρ, ο Τζορτζ Λάζενμπι, ο Πιρς Μπρόσναν, ο Τίμοθι Ντάλτον και ο Ντάνιελ Κρεγκ.

OTECinema007_infographic

Το 24ωρο πρόγραμμα του ΟΤΕ Cinema 007 περιλαμβάνει επίσης σπάνιο αρχειακό υλικό από τις ταινίες Τζέιμς Μποντ, όπως ντοκιμαντέρ, αφιερώματα, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές και behind-the-scenes.

Η 24η ταινία Τζέιμς Μποντ, παραγωγή των Albert R. Broccoli’s EON Productions και Metro-Goldwyn-Mayer Studios (MGM), Spectre, θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 12 Νοεμβρίου 2015 και στην Αμερική στις 6 Νοεμβρίου 2015. Ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας στα κανάλια ΟΤΕ Cinema το 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλός ο James Bond αλλά οι συνδρομητές ζητάμε εδω και καιρό καινούριο περιεχόμενο απο τον OTE TV αφού δεν φέρνει καινούριες ταινίες / σειρές…

Top

Show Buttons
Hide Buttons