Νέο iPad Pro χωρίς υποδοχή ακουστικών και μετακίνηση του Smart Connector

by George Polyzos • On 31-07-2018 • AT 11:52 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα η Apple φέρεται να ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές σχετικά με την επόμενη γενιά του iPad Pro.

Όπως αποκαλύπτει η ιαπωνική ιστοσελίδα Macotakara, το Apple iPad Pro του 2018 θα έχει οθόνη 10,5 ιντσών και φυσικές διαστάσεις 247,5 x 178,7 x 6 χιλιοστά έναντι διαστάσεων 250,6 x 174,1 x 6,1 χιλιοστών του σημερινού μοντέλου. Το iPad Pro των 12,9 ιντσών θα έρχεται επίσης σε πιο μικρή διάσταση, στα 280 x 215 x 6,4 έναντι 305,7 x 220,6 x 6,9 χιλιοστών του προκατόχου του.

Δηλαδή, η Apple φαίνεται να διατηρεί τις βασικές διαστάσεις των οθονών που χρησιμοποιεί ενώ φροντίζει να προσαρμόσει τις συγκεκριμένες οθόνες σε μικρότερων διαστάσεων σώμα.

Επιπλέον, η Apple φαίνεται να επιλέγει την απαλοιφή του headphone jack κάτι που έκανε για πρώτη φορά με το iPhone 7. Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η εταιρεία δεν θα παρέχει στους χρήστες headphone adapter (Lightning σε 3,5mm jack) όπως έκανε στην περίπτωση του iPhone.

Τα νέα μοντέλα του iPad Pro θα διαθέτουν την λειτουργία Face ID αλλά χωρίς την υποστήριξη της αναπαραγωγής σε landscape mode. Επιπρόσθετα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Apple θα μετακινήσει τον Smart Connector της συσκευής στο κάτω μέρος, πολύ κοντά στην υποδοχή Lightning. Σύμφωνα με το Macotakara «το επόμενο iPad Pro Smart Keyboard ενδέχεται να αλλάξει ώστε να χρησιμοποιείται σε κάθετη θέση».

Αν και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θεωρείται αρκετά έγκυρη σε θέματα που σχετίζονται με τα προϊόντα της Apple, όλα τα παραπάνω μένει να αποδειχθούν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons