Νέο interface για το BitTorrent Sync

by Nikos Kaimakamis • On 27-08-2014 • AT 12:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

BitTorrent-Sync

Μετά από 10 εκατομμύρια εγκαταστάσεις και ανταλλαγή δεδομένων συνολικού όγκου 80 petabytes από την έναρξή του πέρυσι, το BitTorrent Sync εγκαινιάζει το νέο interface του. 

Πρόκειται για μία υπηρεσία που έρχεται να ανταγωνιστεί cloud υπηρεσίες διαμοιρασμού δεδομένων όπως είναι το DropBox, χωρίς περιορισμούς και χωρίς την παρέμβαση του… cloud, αφού βασίζεται στη λογική του peer to peer που ισχύει για τα torrent αρχεία. To BitTorrent Sync έχει διανείμει 4.300 κλειδιά σε developers  που θέλουν να δημιουργήσουν εφαρμογές βασισμένες στην υπηρεσία από τον Νοέμβρη του 2013.

Η έκδοση 1.4 είναι σε δοκιμαστική μορφή, αλλά έχει πολύ πιο εύκολο στη χρήση user interface τόσο στην έκδοση για Windows όσο και σε εκείνη για Mac OS. Μπορείτε να δείτε πιο εύκολα το φάκελο των αρχείων σας, ενώ με ένα δεξί κλικ πάνω σε ένα αρχείο αρκεί να κάνετε κλικ στην επιλογή Share with BitTorrent Sync. Οι επιλογές που έχετε είναι να στείλετε μέσω email μία ειδοποίηση, να κάνετε αντιγραφή, ή να δημιουργήσετε ένα QR Code για να το στείλετε στους φίλους και τους συνεργάτες σας.

Η υπηρεσία έχει πλέον τη δυνατότητα αποστολής links για απευθείας διαμοιρασμό αρχείων, χωρίς την ανάγκη πρότερης εγγραφής στην υπηρεσία, ενώ όλα τα νέα στοιχεία θα είναι διαθέσιμα και στην σταθερή έκδοση που θα λανσαριστεί στο πρώτο τρίμηνο του 2015.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons